img

Мишо Шамара към Бойко Борисов: Свиньо мръсна, ти си един тъп селянин от Банкя! (ВИДЕО)

/
/
/
1046 Views

Проблемът на Мишо Шамара с Бойко Борисов и ГЕРБ датира от поне 5 години. Още през 2013 г. рапърът беше един от най-отявлените противници на управляващата партия.

Към днешна дата явно нещата не са се променили особено. Бившият брадър записа и публикува във Фейсбук видео, на което си позволява да обижда премиера и да иска да си ходи от власт. Мишо Шамара, в типичен свой стил, използва много груб език. Език, който може да му навлече доста проблеми в съда, ако министър-председателят се засегне и реши да му отмъсти.

Рапърът нарича премиера “тъп селянин от Банкя”, “свиньо мръсна” и използва още куп подобни цинизми. Това е стилът на Шамара и той с това е известен.

Интересното е, че рап звездата дори не живее в България в момента, но явно продължава да ненавижда Бойко Борисов. Варненецът и семейството му от 4 години насам се подвизават в САЩ, където той кара такси, за да се издържа.

Мишо обаче явно не иска да бъде забравен от българите и често пуска видеа, в които обижда някого. Преди месеци той публикува едно такова срещу българите, които мразят циганите.

Изгледайте видеозаписа и преценете сами дали Мишо Шамара не преминава границата спрямо Бойко Борисов!

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!