Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Млада веганка реши да прояде пържоли, за да докаже на света кое е по-вредно – вижте (ВИДЕО)
Млада веганка реши да прояде пържоли

Млада веганка реши да прояде пържоли, за да докаже на света кое е по-вредно – вижте (ВИДЕО)

Холандка на име Кристел демонстрира промените във физическото си състояние след изоставяне на веганизма.

Публикуването на две сравнителни снимки в профила й в Twitter стана нов аргумент в спора между месоядците и веганите.

„Ляво: веган за почти 4 години, с много плодове и зеленчуци в диетата (снимката е направена преди 2 месеца). Дясно: 3 седмици на хранене с качествени храни от животински произход (снимка, направена вчера). Кожата се подобрява, лицето е по-слабо подуто. Но най-хубавото е, че вече не се чувствам уморена „, пише Кристел под снимките. За по-малко от един ден публикацията има над 33 хиляди харесвания.

Многобройните коментатори бяха разделени на два лагера, видя Ко4.

Някои продължиха да подкрепят идеята за веганизма, други поздравиха Кристел за новия й живот на месоядна. Последните твърдят, че човечеството е яло месо в продължение на много хиляди години, а растенията са само ресурс за отделяне на кислород в атмосферата. Други не са съгласни. „Кажете това на монасите в Индия, които са били вегетарианци в продължение на хиляди години.

Ако бъдещето ще бъде същото като миналото и настоящето, ние ще продължим с войните, болестите, глада, а не само да предизвикаме силна болка и страдание на братята си бозайници, които чувстват и разбират всичко, подобно на нас, “ пише привърженик на веганството.

През лятото на 2018 г. 37-годишна австралийска блогърка каза, че е икономисала цяло състояние, отказвайки се от козметика, облекло и месо за една година.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?