img
Home / KO4 STORY / Млада красавица стана втора жена на дърт богаташ, сега плаче горчиво

Млада красавица стана втора жена на дърт богаташ, сега плаче горчиво

/
/
/
835 Views

29-годишна жителка на регион Туркестан в Казахстан е решила да сподели историята си. Жената е станала втора жена на мъж, който е 21 години по-възрастен от нея, съобщава alashainasy.kz

Красавицата разказва, че много съжалява за брака си, но не може да си тръгне от своя съпруг.

Според нейните думи, първата жена на съпруга й живее с по-малката си дъщеря, а по-голямата дъщеря учи в чужбина.

Втората жена знаела за семейството на избраника си и все пак се съгласила да се омъжи. Но сега тя иска да намери своето място в живота. Разказва, че съпругът й не й дава развод.

Съпругът ми не ме пуска. Постоянно казва: „Всеки знае, че си ми „втората“. Сега никой няма нужда от теб, никой няма да иска да се ожени за теб. Без мен ти ще пропаднеш, ще станеш проститутка“, споделя жената.

Тя признава, че е била привлечена от богатството на мъжа, и сега съветва младите момичета да бъдат по-внимателни, тъй като да си омъжена не е толкова страхотно, както си е представяла.

„Момичета, не повтаряйте моите грешки! Не е нужно да се стремите да привлечете вниманието на чужд мъж. Не е нужно да мислите за парите му! При такива момичета като мен само външността е красива, а душите им … А душите им се раздират от страдание и сърцата им кървят“ завършва тя горчиво.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook