Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Молитва към Архангел Михаил, който винаги ще помага и защитава, предпазва от интриги
Молитва към Архангел Михаил който винаги ще помага и защитава предпазва от интриги

Молитва към Архангел Михаил, който винаги ще помага и защитава, предпазва от интриги

О велики Архангел Михаил! Защити ме от врагове видими и невидими! Нека всички интриги и мисли на всички, които пожелават зло на мен и моите близки, да се разпаднат на прах.

Как си смазал най-могъщия зъл ангел на небето, който се противопоставя на Бога! Нека твоят огнен меч винаги да ни предпазва от всяко зло. Много те обичам!

Това са думите, които се отнасят към върховния ангел:

„Господи Боже Велики, Царю начинаещ, изпрати, Господ Архангел Михаил на помощ на твоя слуга (име), вземи ме от враговете ми, видими и невидими!“ Господи,

Архангел Михаил, излей миро от влага върху твоя роб (име).

О, Господи Архангел Михаил, демони на по-умаляващия! Забрани на всички врагове, които се бият с мен, направи ги като овце и ги смачкай, като прах на вятъра. Господи, велики Архангел Михаил, шесткрил първи княз и управител на безтегловните сили, Херувим и Серафим!

Господи угоден на Архангел Михаил! Нека помогнем във всичко: в обиди, в скърби, в скръб, в пустини, на кръстопът, по реки и морета, тихо убежище!

Избави Архангел Михаил от всички прелести на дявола, винаги ме чувай, твоя грешен роб (име), молейки се за теб и призовавайки твоето свято име, ускори моята помощ и чуй молитвата ми, Велики Архангел Михаил!

Донеси всички онези, които ми се противопоставят чрез силата на честния животворящ кръст Господен, чрез молитви към Пресвета Богородица и Свети апостол,

Свети Николай Чудотворец, св. Андрей Свети и Светият пророк на Бог Илия и светиите, великомъченик Никита и Евстатий, великолепен отец на всички светии и мъченици. Амин.

О Велики Архангел Михаил, помогни ми на грешния си слуга (име), избави ме от страхлив, потоп, огън, меч и поласкащ враг, от бурята, от нахлуването и от злия. Избави ме, твоя слуга (име), великият архангел Михаил, винаги, сега и завинаги, и завинаги. Амин „.

Източник: За Жената

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Admin Ko4

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook