img
Home / БЪЛГАРИЯ / Молитви за щастие към Свети Мина, които са помогнали на много хора

Молитви за щастие към Свети Мина, които са помогнали на много хора

/
/
/
365 Views

Днес от Ко4 за пореден път Ви представяме няколко молитви за щастие, които са изпитани през годините и гарантирано помагат. 

Ти, Свети великомъченико Мина, горещ наш защитник в скърбите и нещастията ни, който предпочете небесното войнство повече от земното, а честта, славата, богатството и временните удоволствия съумя да обърнеш в любов към Христа, изцери душевните и телесните болки на (името на човека/имената). Запази ни здрави и непокварени …. (името), вразуми нас …. (името/имената), които сме потънали в духовната бездна на завистта и користолюбието.

Запази душевна и телесна чистота на … (името), от всички плътски пожелания и страстни изкушения, защити ни от нашите видими и невидими врагове, които безпричинно ни притесняват и измъчват нашата смирена душа, прогони всякакво сатанинско и лукаво на врага действие и ни очисти от нечистите духове, които зловредно влияят на нашия ум.

Аз (името), сега смирено моля със сърце изпълнено с вяра, помогни на … (името) в тези нужди, в които се намира и изпълни тази смирена молба: скърбите и плача на твоите раби, които с вяра ти се молят обърни по- скоро в радост и всички запази от Божия гняв и от вечното наказание, защото твърдо сме уверени, че с Твоето ходатайство и с Твоята силна помощ ще бъдем спасени и избавени от всякаква скръб, и беда, та да прославим чудния чрез твоите светии Христа Бога, който с благодатта и добросърдечието си ще ни дарува мирен, спокоен и безгрешен живот, за да го преминем благополучно, а в бъдещия – да застанем от дясната му страна на всичките светии на човеколюбието на безначалния Отец, Пресветия, Преблаг и Животворящ негов дух. В Твое име и в името на Господа Бог, нашия Иисус Христа, Амин!

Как помагат молитвите?

Много хора вярват в силата на молитвата, но не знаят как се постига. Всичко може да се разреши благоприятно, ако човек практикува молитва. Молитвата има уникална мощ! Тя е най-голямата сила, която човек има. Когато се молим, изпращаме и получаваме много енергия.

Молитвата пречиства, възродява. Тя прониква дълбоко във вас, става част от вас. Когато се молите, влизате в контакт с Твореца, Бог, Висша сила.

Как става?

1. Преди да започнете, помислете за какво ще отправяте молитва.

2. Молитвата се практикува в усамотение. Това е един процес на свързване на Аз-а с Бог – отваряне на съзнанието за Бог.

3. Важен фактор в този процес е вярата. Молитвата трябва да е правилно насочена.

4. Когато разговаряте с Бог, представете си, че разговаряте с най-близкия си приятел. Споделете му проблемите си, мъката си.

5. С много обич отправете молитвата си с думите: „Господи, нека бъде волята ти в живота ми. Изпрати ми, моля те, просветление. Дай ми знак какво да правя, как да постъпя“. А след това оставете нещата в Божиите ръце и Божията воля.

6. Молете се смирено, простичко, фокусирани върху Божията любов и присъствие. Нека молитвата бъде кратка. Правете я често – така усещате, че не сте сами; усещате Божието присъствие.

7. Когато се молите, започвайте и завършвайте молитвата с благодарност.

8. Бъдете постоянни. Може да отправяте молитви към Бог навсякъде и по всяко време.

Господи, нека бъде волята ти в живота ми!
Нека усвоя всички уроци, които идват в живота ми!
Знам, че ще ме направят по-силен(а), още по-любящ ЧОВЕК!
Знам, че всичко е за добро, Господи!
Смирявам се, смирявам се, смирявам се!

Нека бъде волята ти в живота ми! Доверявам ти се!
Живей в мен, Господи,
влез в мен сега, насити ме с присъствието си!
Чувствам те, обичам те!
Благодаря ти Господи, амин!

Източник: skafeto.com

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!