Home » КЛЮКАРНИК » Мони след „Ергенът“: Родителите ми се гордеят с това, което показах вътре!
Мони след "Ергенът": Родителите ми се гордеят с това което показах вътре!

Мони след „Ергенът“: Родителите ми се гордеят с това, което показах вътре!

Нашествие на отпаднали дами в студиото при Натали Трифонова. Две от тях са Мони и Мария. И двете след излизането си заявиха, че не любовта е била водеща за влизането им в романтичното риалити „Ергенът“.

По-приятно е сега, когато съм със семейството и приятелите си, каза Мони. Родителите ми се гордеят, с това което показах от себе си вътре. Мога да кажа, че само спечелих от това участие.

Не съжалявам, че с Евгени не си допаднахме, видях че не сме един за друг. Той е готин, но не усетих физическо привличане, а без това любов няма. Той е още момче и му трябва силна жена да го направи мъж.

Разказа още, че много не се интересувала кой точно ще бъде избран за ергена и се записала дори преди да го види. Каза за него, че е забавен и свестен, но не е неин тип. За останалите участнички сподели, че само Елена вижда като жена, подходяща за него. Дори се учуди Габи и Елисавета, пък и Джиа защо въобще са там. Според нея Елена е истински влюбена в него и само тя би могла да направи от момчето мъж.

Тя е силна, интелигентна и ерудирана, а личи че има чувства към него.

Най-трудно ми беше, че бях далеч от семейството, приятелите и работата си, но предаването ми помогна, даде ми тласък при ангажиментите, завърши танцьорката Мони.

Мария пък сподели, че това не е било приключение за нея.

Заминаването ми бе предшествано с трагедия. Вместо да си приготвям багажа, бягах по болници. Откриха рак на кучето ми и трябваше да се вземат спешни мерки. Затова и докато бях там, мислите ми бяха навън. Харесвам всички участнички, мисля че Елена и Боряна са подходящи за него.

И двете споделиха, че някои от дамите са влезли просто за забавление, без да имат намерение да се сближават с Евгени.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?