Горещи новини

Морето в Гърция това лято ще е двойно по-солено – чака ни кофти изненада на плажа:

Moreto v Gyrciq dvoino po soleno

Най-предпочитаната лятна дестинация на българина, Гърция, тази година ще ни се стори по-„солена“ от обичайното. Причината – на старта на летния сезон някои от популярните гръцки плажове приготвиха неприятна изненада за почиващите в южната ни съседка.

Туристи алармират за новата практика в социалните мрежи.

Според посетителите на плажовете в Неа Парамос шезлонгът и чадърът се плащат, а вече слагат и минимална консумация за плажуващите.

Цената за два шезлонга и чадър е 10 евро, а за барбарони и чадър е 5 евро, плюс 100 евро минимална консумация през уикенда и 60 евро през делничните дни.

Цената обхваща двата най-предпочитани от българите плажове Пепони и Парадайз – Амолфи, които са в близост до България и нашенци редовно се възползват от удобството.

Заимстваната от нас практика да се плащат шезлонгите на плажовете е въведена само преди няколко дни. Именно заради това повечето посетители са неприятно изненадани от новите въведения. Благодарение на тях нашенците вече яма да минават само с кафе и безплатна вода от бара на плажа, а ще се наложи да поизпразнят джобовете.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Морето в Гърция това лято ще е двойно по-солено – чака ни кофти изненада на плажа:"

Какво мислите?