Морската лечителка Надя помага на всеки безвъзмездно – ето и телефоните й!

Morskata lechitelka Nadq

Лечителката Надя помага от години на болните и то напълно безвъзмездно, видя Ko4!

Някои я наричат морската лечителка, защото живее в малко градче, съвсем близо до Бургас. Други й казват просто лечителката от Камено (там е домът й). А тя самата се нарича Надя Андреева и това, с което се занимава от години, е да помага на болни и хора в нужда.

Способностите й се проявили още през 91-ва година, когато работела в един завод за захарни изделия близо до Камено. Веднага щом осъзнала и приела дарбата си да лекува, тя напуснала предприятието и се отдала на мисията си.

И дала обет, че ще помага безвъзмездно като никого няма да върне. Може би това е една от причините пред дома й винаги да е пълно с хора – липсата на тарифа или ценоразпис за човешката болка. А другата е, че наистина е помогнала на много хора.

Потребители по форумите я благославят и разказват как ги е отървала от редица болежки. Сред които болести на черния дроб, белия дроб, жлъчката, проблеми със зрението, бъбреците, неврози, кожни и женски заболявания. Те самите й оставят по нещо за благодарност всеки път, когато видят и почувстват промяната в здравето си.

Надя Андреева моли само да бъде потърсена първо по телефона, защото притокът от хора е наистина голям. Добре е всеки, който иска, да й се обади, за да му определи дата. Така няма да се налага да чака или да не може да се вреди за консултация. Държи да отбележи, че телефоните й не са импулсни, което е най-важното.

Доскоро лечителката е правила диагнози и е помагала директно и по телефона.

Но открай време кара болните да идват при нея с пет литра вода. Изворна, минерална, чешмяна – няма значение.Тя я зарежда в дома си и я връща на човека, който трябва да пие от нея три месеца. Или да я даде на болния си близък, ако я е потърсил, за да помогне на него. Количеството, което трябва да се пие от водата, го определя самата лечителка – според заболяването и проблема.

“Но да знаете, че заредената вече вода я давам единствено на самия болен или на неговите близки. Никога няма да я изпратя по други случайни хора, нито да я пусна по куриер. Тя е предназначена само за определения човек”, обяснява Надя Андреева.

А ето и телефонните номера, на които може да се свържете с нея. Това са: 0884 640 389, 0896 010 543

Твоят коментар

Be the first to comment on "Морската лечителка Надя помага на всеки безвъзмездно – ето и телефоните й!"

Какво мислите?