img
Home / КЛЮКАРНИК / Мошеник завлякъл Латинка Петрова с 5 бона

Мошеник завлякъл Латинка Петрова с 5 бона

/
/
/
457 Views

Изпечен мошеник се възползвал от наивността на 76-годишната Латинка Петрова, научи КОЧ.

 Наглият търговец успял да подмами комедиантката да си купи пароструйка за цели 5 хиляди лева.

Продавачът бил толкова словоохотлив и убедителен, че подлъгал бързо театралната звезда да подпише документите и да вземе уреда. Латинка първоначално си помислила, че е направила добра инвестиция и машинката с десетки екстри ще ѝ помага да се справя с домакинските задачи и чистенето доста по-леко.

Актрисата си направила сметка, че ако плаща на домашна прислужница, ще ѝ е хем по-скъпо, хем притеснено, че ще пуска чужд човек в дома си, затова преценила, че пароструйката е чудесен вариант. Тъй като отдавна не била ходила в магазин за техника, изобщо не знаела, че такива се продават на десетки пъти по-ниски цени, за по 120-150 лева всяка.

Когато изпробвала уреда, Петрова не останала впечатлена от резултатите, но нямало вече какво да се направи. „Сега по цял ден чистя вкъщи“, споделя Латинка, която се е изолирала в столичния си апартамент. Времето ѝ под карантина минавало бързо, защото все си намирала какво да прави. „Моята работа е основно в кухнята, защото всеки ден трябва да има сготвено, което да бъде вкусно и красиво за очите – винаги с магданоз отгоре. Мъжът ми лежи и ми се радва. Него го оставям обаче да мие съдовете и да простира“, разказва 76-годишната театрална легенда. Петрова споделя, че не се предава на тежките мисли и гледа да държи духа си бодър даже в този труден за всички ни период.

„Пускам си музика и си танцувам. Правя по 20 минути гимнастика всяка сутрин. Засега не се чувствам рухнала психически, за да имам нужда от лекарства“, добавя актрисата, която съжалявала само, че не можела да види внучката си Леа на живо, а само по скайп. Другата ѝ голяма мъка била, че се затъжила за сцената и сбирките с колегите. „Липсва ми приказката и закачката с колеги и приятели. Да поклюкаме някой, нещо да се случва. Тези срещи са за това“, коментира Латинка, която се надявала скоро пак да се върнем към нормалното ежедневие.

ретро

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook