Home » ЗОДИИ » МОЩНО слънчевото затъмнение на 8 април носи съдбовни събития! Ако сте ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ сериозни лични промени! СКОРПИОН, РИБИ, РАК…
Slunchevo zatymnenie april

МОЩНО слънчевото затъмнение на 8 април носи съдбовни събития! Ако сте ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ сериозни лични промени! СКОРПИОН, РИБИ, РАК…

Пълното слънчево затъмнение е грандиозно събитие от астрологична гледна точка, което привлича неочаквани промени в живота. Какво да очакваме по време на пълното слънчево затъмнение на 8 април 2024 г. и как ще се отрази на всяка една от зодиите

Значението на затъмненията в астрологията

Пълното слънчево затъмнение на 8 април 2024 г. може да доведе до повратни точки в живота на хората, тъй като затваря коридора на тези астрономически явления

Коридорът е краткият период от време между лунното и слънчевото затъмнение. През 2024 г. той се проведе от 25 март до 8 април, засягайки оста на два зодиакални знака – Овен и Везни.

По един или друг начин, пълното слънчево затъмнение е астрологично значимо събитие. Неговата енергия понякога води до радикални, неочаквани и съдбоносни промени в различни сфери на живота.

Предстоящото затъмнение в зодиите Овен и Везни ще засегне най-вече романтичните, приятелските и бизнес отношенията, а също така ще постави на изпитание силата на някои зодии във финансовото управление.

Темпераментните хора да бъдат постоянно нащрек – да общуват внимателно с обкръжението си, постоянно да мислят за безопасността си и да не влизат в конфликти.

Какво да правим по време на слънчево затъмнение?

Мълчаливо наблюдение

Според астролога Марина Талиашвили най-оптималната дейност по време на коридора на затъмнението е тихото и спокойно наблюдение. От 25 март до 8 април, независимо от зодиакалния знак, човек трябва да обърне специално внимание на промените в околното пространство, без да предприема съществени действия.

Вижте какво се случва с хората около вас, как действат, общуват и като цяло реагират на взаимоотношенията. В същото време животът често може да ви даде променящи живота уроци, за които не трябва да си затваряте очите, добави експертът.

Трябва внимателно да се впуснем в анализ, размисъл и сами да си отговорим на въпроса: какво иска да ни даде пространството? Ако нещо или някой напусне живота ви, значи е време. Просто наблюдавайте какво се случва и не се опитвайте да дърпате нещо назад или да се вкопчвате твърде здраво в старото.

Освобождаване от всичко ненужно

Съветвам ви да почистите дома си и да изхвърлите всичко ненужно. И го направете както физически, така и психически, като работите върху себе си. Ако разберете, че не е имало общ език с някого, когото познавате в продължение на година, трябва да го пуснете. Дори ако в миналото сте ценяли комуникацията, отбеляза експертът.

Какво е забранено да се прави на 8 април 2024 г?

Пълното слънчево затъмнение на 8 април се пада по време на новолуние. По това време астрологът препоръчва да не се вземат фундаментално важни решения под стрес, да не се въвличат в конфликти и да не ги разпалват с нова сила, ако инициаторът е друг човек.

„В идеалния случай просто трябва да изчакате. По време на коридора на затъмнението от 25 март до 8 април не препоръчвам да започвате нови неща или, обратно, да прекратявате нещо рязко. Не бива внезапно да прекъсвате романтична връзка, да напускате работа или да прекъсвате бизнес контакти. Дори всичко да води точно до това. От 9 април вече можете да правите всичко, което сте отлагали по време на затъмненията“, уточни Талиашвили.

Прогноза за зодиите за 25 март – 8 април.

Огнени знаци на зодиака (Овен, Стрелец, Лъв)

Ако пълното слънчево затъмнение попадне в значими точки от хороскопа за хората със зодия Овен , то може да доведе до доста сериозни лични промени. Хората с тази зодия могат да изпитват силно желание за външни или вътрешни промени.

Астрологът призна, че някои Овни ще решат радикално да променят тялото си – да се занимават активно със спорт или да се подложат на пластични операции, за които обмислят отдавна.

Стрелците, според събеседника на 360, ще претърпят промени в отношенията си със семейството, личното творчество и хобита. По време на коридора на затъмнението родителите Стрелец ще могат да установят отношения с децата си, а тези, които все още не са имали дете, скоро ще решат да имат ново бебе.

Някои представители на тази огнена зодия най-после ще зарадват вътрешното си дете – ще правят това, което обичат, което по някаква причина постоянно отлагат.

Представителите на „кралската“ зодия Лъв ще преживеят промени в сферата на пътуването и отдиха. Някои Лъвове ще решат да си починат от безкрайната суета и да си дадат малко почивка. Времето, изцяло посветено на себе си, ще има положителен ефект върху живота ви.

Други Лъвове вероятно могат да отидат на непланирана ваканция, където ще възникне ситуация, която напълно ще ги промени като личност. По-малко авантюристичните Лъвове ще започнат да спестяват за мечтаното пътуване, като внимателно планират пътуването.

Земни знаци на зодиака (Телец, Дева, Козирог)

По време на коридора на затъмнението Телецът ще има разкрити тайни. Може би някои представители на този земен знак ще научат нечия тайна или по стечение на обстоятелствата някой от техния кръг ще разкрие най-дълбоката им тайна.

Астрологът препоръча на Телците от 25 март до 8 април да се потопят напълно: да работят върху своите страхове, подсъзнание и личност.

Девите , ще претърпят наистина сериозни трансформации в духовен план. Някои може дори да имат кризисен характер. Промените ще бъдат свързани основно с тялото и физическото здраве.

Има вероятност някои представители на този земен знак да получат леки наранявания. Те трябва да се приемат като знак на съдбата – означава, че човек не върви по своя път и трябва да промени нещо в живота си

На Козирозите са обещани промени в сферата на семейните отношения и недвижимите имоти. Астрологът препоръча на представителите на този знак самостоятелно или с помощта на специалист да работят върху отношенията с родителите, ако има някакво разногласие или неразрешен конфликт в общуването.

Онези Козирози, за които всичко е наред в семейството и семейните отношения и нищо не ги тревожи, могат да помислят за покупка или продажба на недвижим имот. Някои представители на този земен знак, като Лъвовете, ще започнат да гледат в посоката на движение.

Въздушни знаци на зодиака (Близнаци, Водолей, Везни)

Близнаците ще претърпят промени в сферата на приятелството и общуването. Някои хора около тях могат да се изразят по такъв начин, че Близнаците да разберат: човекът не е достоен за тяхното внимание.

За други Близнаци може да се случи обратното: човек, с когото не са поддържали много тясна комуникация и малко са вярвали, ще стане верен и скъп приятел.

За Водолея периодът на коридора на затъмнението няма да донесе значителни промени в живота. Въпреки това, някои представители на този въздушен знак очакват незначителни промени в сферата на контактите, комуникацията и семейните връзки.

Някои Водолеи, в зависимост от това колко близки са отношенията, ще могат да научат нещо ново от разговорите с любимите хора. Събеседниците вероятно ще ви кажат как да разрешите тази или онази ситуация.

Везните ще претърпят промени, свързани с партньорството, връзките и брака. В случая, за съжаление се къса там, където е тънко. Ето защо, ако някои представители на този знак имат ясен раздор в отношенията си, тогава коридорът на затъмнението ще го влоши.

Везните, които се чувстват щастливи с партньора си, ще видят какъв късмет имат с любимия човек. Други може да осъзнаят, че им е по-добре да са сами.

Водните знаци на зодиака (Скорпион, Риби, Рак)

Скорпионите ще преживеят промени, свързани със самообслужването, здравето и ежедневието. Ако човек има болки в коляното от дълго време, то по време на затъмнението то ще „изстреля“ и ще започне да го притеснява още повече. Тогава много Скорпиони ще трябва да осъзнаят, че вече не могат да отлагат посещението на лекар.

Като цяло от 25 март до 8 април тялото на представителите на този воден знак непрекъснато ще подсказва и подсказва къде трябва да бъде „закърпено“

Представителите на зодия Риби ще преживеят различни промени в областта на финансите и богатството. По време на затъмнението Рибите трябва ясно да анализират отношението си към парите и печалбите.

Например, ако човек не е доволен от доходите си, тогава той най-накрая може да разбере какво точно му пречи да получава повече. Някои Риби може да сменят сферата на дейност, други да намерят допълнителен източник на доходи.

Подобни промени в сферата на кариерата и реализацията очакват Раците . Коридорът на затъмнението може да даде на някои представители на този знак повишение или да ги разстрои с уволнение.

Има обаче вероятност последното да даде тласък на промени в кариерата: Раците ще намерят своето призвание и ще разкрият потенциала си в съвсем различна специалност.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?