Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Мрежата размаза новият Ерген още преди да е почнало риалитито. Вижте какво се говори за Александър Младенов
Мрежата размаза новият Ерген още преди да е почнало риалитито. Вижте какво се говори за Александър Младенов

Мрежата размаза новият Ерген още преди да е почнало риалитито. Вижте какво се говори за Александър Младенов

И той ще търси съпруга, и той иска любов и среща с лейдито на живота му… Това е новият Ерген – Александър Младенов, който ще омайва дамите в „Ергенът“ 3.

Е, поне се надяваме да ги омайва, защото ако се доверим на първоначалните реакции към особата му… нещата не са обещаващи.

За Алекс казват, че бил успешен бизнесмен, който целял да изстреля компанията си на световно ниво. Толкова. А иначе е доста различен от предходните двама – Виктор Стоянов и Евгени Генчев, най-малкото с това, че е синеок и доста по-светъл от латино мачовците в първите два сезона.

Алекс има три сестри и един брат, от голямо семейство е и искал също да има свое такова. Е, кандидатките за сърцето му тепърва ще се явяват на кастинг, та ще видим какво ще излезе… Преди да се обвърже сериозно, иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Но в мрежата масово го сринаха и буквално го попиляха с коментари от сорта, че е от „модерния тип“ хора – джендъри, че прикривал истинската си ориентация и че прилича на мамино детенце.

„А и ако тоя е големият бизнесмен, ще си зареже ли бизнеса, че да се резили в „Ергенът“, бе?! Ние да не сме дебили?! Кой го знае какъв сульо е и как драпа за малко слава и една-две рекламки после, че да захлеби“, хранят го мощно в нета.

„Като го гледам него, не ща да си мисля за селските пръчки, дето ще му се нанижат“, смее се зевзек.

Иде ми да му щипя бузките и да го храня с лъжичка,но в никакъв случай да го целуна или нещо повече!Много сладък смотльо :)))С интерес ще го гледам пак.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?