Горещи новини

Най-богатата индийка дава 350 000 евро за чанта: Има 600 слуги, 169 коли в гаража, но шокира с възпитанието на децата си

Nai bogatata indiika dava 350 000 evro za chanta

Тя се казва Нита Амбани и е известна с това, че харчи невероятни суми пари за луксозни вещи – така например веднъж си купи чанта Hermes, за която плати невероятните 350 000 евро.

Нита Амбани (59) е съпруга на най-богатия индиец в света – Мукеш Амбани. Тази семейна двойка привлича вниманието на публиката от десетилетия, а причината за това е екстравагантният им начин на живот.

Въпреки че на пръв поглед Нита изглежда скромна, тъй като винаги се появява в сари, факт е, че ако се вгледате малко по-внимателно, ще видите, че и то е пълно с бижута.

И така, как Мукеш спечели толкова пари?

Мукеш притежава най-успешната компания в Индия Reliance Industries.

Неговото имущество се оценява на 83 милиарда евро. И разбира се, двойката Амбани се радва на богатството си както никой друг.

Най-богатата двойка от Индия има гараж, в който са разположени 169-те им коли, а домът, в който живеят, се оценява на невероятните милиарди евро. Над 600 души персонал се грижат всичко да е подредено, почистено, сготвено и много други неща. Има чистачи, сервитьори и фитнес инструктори. Известна индийка веднъж дори поръча 25 000 златни чинии, за да сервира на гостите си.

Какво може да се намери в едномилиардната резиденция Антилия в Мумбай?

Това всъщност е небостъргач, който има 27 етажа. Има кино, спа център, храм, бална зала, автомобилна зала… Членовете на семейството релаксират под душ от изкуствен сняг и са защитени от охрана, която има свои отделни жилища.

Нита Амбани е учител и интериорен дизайнер, обича да харчи пари за луксозни вещи и има перфектен вкус към чантите. За една чанта Hermes тя плати цели 350 000 евро. Тя купи на съпруга си луксозен Maybach 62, а милиардерът й подари реактивен самолет на стойност 60 милиона евро.

59-годишната индийка обикновено се появява на публични места в традиционни дрехи, но Cartier, Bulgari и Gucci са сред любимите й модни марки.

Нита Амбани е известна и с благотворителната си дейност

Тя основа училище и болница в Мумбай, а двойката отдели 68 милиона евро за помощ по време на пандемията.

Най-богатата индийска двойка е женена от 37 години и има три деца, двама сина и една дъщеря, които се възпитават много стриктно по строги правила. Нита настоява децата да се отглеждат в скромни условия, да получават малки джобни, докато растат, да използват обществен транспорт и да имат строги ограничения за излизане.

И съдейки по всичко, тя много добре знае, че парите не падат от небето и се опитва да възпита истински житейски ценности в трите си деца.

Тя не учи децата на екстравагантност, тя ги лишава от скъпи подаръци.

Преподавател с безупречен стил

Между другото, Нита Амбани е учител и интериорен дизайнер и е известна на света с любовта си да харчи пари за луксозни вещи, особено за чанти.

Така историята за чантата й Hermès, за която плати 350 000 евро, изработена от бял матов алигатор, обиколи всички медии, пише сп. Style.

Тя купи на съпруга си луксозен Maybach 62, а милиардерът й подари реактивен самолет на стойност 60 милиона евро.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Най-богатата индийка дава 350 000 евро за чанта: Има 600 слуги, 169 коли в гаража, но шокира с възпитанието на децата си"

Какво мислите?