Home » КЛЮКАРНИК » Най-големият букет за 50-годишнината на Деси Радева е от Слави
букет за 50-годишнината на Деси Радева

Най-големият букет за 50-годишнината на Деси Радева е от Слави

От сутринта офис служителите на „Дондуков“ 2 са заети главно с това да приемат поздравления и подаръци за 50-ия юбилей на Първата дама Десислава Радева, научи ko4. Картички и букети от политически съмишленици на благоверния й, съперници, висши военни и обикновени граждани се сипят ежеминутно, научи Lupa.bg от свои хора в президентството.

Най-екстравагантният дар, пристигнал с куриер – огромна кошница с десетки цветя и вносни лакомства, пък носел недвусмислените инициали „С. Т.“ В администрацията са убедени, че дарът, който излиза около 1500 лева в бутиковите магазини, е дело не на друг, а на самия Слави Трифонов.

Както е известно, шоуменът и Деси са свързани с десетилетна дружба. Конспиратори обаче провиждат зад жеста и желанието на Дългия да се сближи с Румен Радев по политическа линия. Трифонов приклюва ангажимента си към Би Ти Ви този месец и бъдещите му планове са обвити в мъгла, като според мнозина са свързани предимно с политиката.

Откакто е под светлините на прожекторите, първата дама не е отбелязвала официално рождените си дни, а възрастта си пазеше в дълбока тайна. Макар често да е в епицентъра на скандала, личният ѝ живот е пълен с мистерии и противоречия. През 1990 г. се среща на купон в общежитие със Слави Трифонов, на когото е дългогодишна секретарка. Именно той я отказал от идеята да емигрира в чужбина, за да стане впоследствие Първа дама на републиката.

букет за 50-годишнината на Деси Радева

Черните ни дрехи крият от вас, колко са бели душите ни… Деси (вляво) със Слави в годините на „Хъшове“

Източник: Лупа

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?