Home » СВЯТ » Най-кошмарните пророчества на Распутин-Тръпки ще ви побият като разберете какво ни очаква!
Nai koshmarnite prorochestva na Rasputin

Най-кошмарните пророчества на Распутин-Тръпки ще ви побият като разберете какво ни очаква!

Григорий Распутин, фигура, обвита в мистерия и мистерия, остави след себе си не само сложни спомени и легенди, но и редица предсказания, които сякаш са изтръгнати от сюжетите на апокалиптичните филми. В своите пророчества той описва ужасите, които могат да сполетят човечеството в бъдеще.

И въпреки че много от тях все още остават противоречиви, те все още предизвикват благоговение и страх. Прочетете повече за това в материала Rsute.ru.

6 страшни пророчества на Распутин

Колко световни войни ще има?

Распутин предвижда три световни войни, представяйки ги под формата на три змии. Той каза, че последният от тях ще донесе най-ужасните страдания на човечеството. Въпреки че точната дата на началото на тази война остава извън обхвата на неговото пророчество, думите му звучат зловещо, особено в контекста на съвременното геополитическо напрежение.

„Хората вървят към катастрофа. Човечеството ще бъде смазано под стъпките на безумци и негодници. Мъдростта ще бъде окована във вериги. Невежите и могъщите ще диктуват закони на мъдрите и дори на смирените. И тогава повечето хора ще повярват на властимащите, но ще загубят вяра в Бог…“

За Третата световна война

Распутин предсказал, че след световен конфликт, опетнен с кръв, хората ще бъдат изправени пред нови трудности. Това пророчество може да се тълкува като намек за последствията от войната и нестабилността, която може да настъпи след края й.

„Когато два огъня угаснат, третият ще изгори пепелта. Малко хора и малко неща ще оцелеят. В земята между две реки те непрекъснато ще се молят за смърт, но плачът няма да спре трите (змии).“

За края на света

Распутин отрежда ролята на главния агент на апокалипсиса не на войните, а на човешките технологии и нарушенията в екологичния баланс. Неговите прогнози звучат верни днес, тъй като въпросите за изменението на климата и устойчивостта на околната среда стават все по-належащи.

„Любовта на човека към човека ще се превърне в сухо растение… Цялото човечество в това проклето време ще бъде погълнато от безразличие. Голямата смърт ще бъде смъртта на семейството, опозорено и разпнато.”

За природните бедствия

Распутин е предвидил земетресения и загуба на човечеството, когато хората ще станат като животни. Това пророчество може да се тълкува като предупреждение за възможна загуба на ценности и човешко достойнство в случай на големи природни бедствия.

„Земите и водите ще се отворят и раните им ще погълнат хора и вещи. Всеки ден ще виждате насилие на прага си, защото човекът отново ще стане звяр и като всички животни ще атакува или ще бъде нападнат.

За заплахата от технологиите

Распутин предсказва предизвикани от човека бедствия и изтичане на материали от лаборатории, което ще доведе до замърсяване на земята и небето. Тази прогноза звучи като предупреждение за потенциалните опасности от съвременните технологии и липсата на контрол върху тях.

„Някои от тези замъци ще се срутят и от тези рани ще потече гнила кръв, която ще зарази земята и небето.“

За изменението на климата

Распутин предупреди, че изменението на климата ще доведе до драматични промени в сезоните и климатичните условия. Тази прогноза е актуална днес, тъй като изменението на климата става все по-видимо и осезаемо.

„В тези времена скръбта ще се обедини с човека и от техния съюз ще се роди отчаяние, такова отчаяние, каквото никога не е било виждано на Земята. И в тези времена дори сезоните ще се сменят и розата ще цъфти през декември, а сняг ще има през юни.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?