img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Най-модерните цветове в косата през 2019 г. ще са… (СНИМКИ)

Най-модерните цветове в косата през 2019 г. ще са… (СНИМКИ)

/
/
/
534 Views

В днешно време е много трудно да си жена. Още повече модерна жена! Не че нещо, но сега съществуват модни тенденции за неща, на които в миналото изобщо никои не обръщаше внимание.

Една от тях да речем е цветът на косата. Отдавна да си с естествена грива далеч не е модерно.
Наближава краят на тази година, с това и новогодишните празници. И навярно всяка жена си задава няколко въпроса като: „Как да блесна на новогодишното парти?” или пък „Кой ще е актуалният цвят коса през 2019 година?”.

И така ето ги и актуалните цветове, които се властват в косите на дамите през 2019 година:

Черешово червено

Най-модерните цветове в косата през 2019 г. ще са... (СНИМКИ)

Червеният цвят винаги е бил на мода, но през следващата година съвсем ще властва. Той ще бъде актуален с всичките си нюански – от дълбоко червеното до светло червено. Това е идеална комбинация между другото. Но го смесете с бургунско червено, за да получите „УАУ” ефектът.
Ванилов люляк

Двойното оцветяване определено ще бъде хит в модата. Но само с промяна в посоката на пастелните нюанси. По-добре е веднага да се откажете от ярките цветове. Корените са тъмни, краищата са светли, дори отначало обезцветени. Между тази комбинация е подходяща дори за по-възрастните жени.
Пепелен шоколад

Най-модерните цветове в косата през 2019 г. ще са... (СНИМКИ)

Това е интересна комбинация от тъмни и леки нишки, които ще изглеждат много впечатляващи на брюнетките. Възможно е също така да оцветите само върховете на косата с демонстрационно потъмняване на корените.

Ледена блондинка

Блондинките винаги са на мода. През следващата година ще бъде модерна демонстрационна белота. Без жълти оттенъци, без тъмни корени. Да, трябва да работите малко, за да постигнете желания ефект, но си заслужава.
Осветени линии на лицето

Най-модерните цветове в косата през 2019 г. ще са... (СНИМКИ)

Един от видовете контури, които ви позволяват да подчертаете скулите и да направите лицето малко по-тясно е именно този. И можете да се ограничите само до няколко направления от двете страни на лицето, но можете да приложите това по цялата глава. И да, „светлина“ означава различен меден нюанс, пшеница и златисти нюанси из цялата глава.
Мръсни блондинки

Друг вид блондинки, които през следващата година ще бъдат търсени. Тъмните корени, демонстративните „проблеми с цветовете“, леко невнимание и замайване – точно това, което трябва да направите, за да създадете подходящо впечатление.
Червени кичури

Най-модерните цветове в косата през 2019 г. ще са... (СНИМКИ)

И това е опция за тези, които са напълно червени и твърде радикални, но искам да направя някои промени във външния вид. И поради боядисването на отделните нишки, ще бъде възможно да добавите допълнителен блясък към прическата си. С естествено тъмни коси ще е направо прекрасно.

Източник: jenata.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!