img
Home / КЛЮКАРНИК / Най-накрая! Благо и Златка го направиха (СНИМКИ)!

Най-накрая! Благо и Златка го направиха (СНИМКИ)!

/
/
/
944 Views
loading...

Футболистът Благой Георгиев най-сетне се реши да предложи брак на своята любима Златка Райкова, разбра КОЧ.

Хубавецът поиска да му донесат годежен пръстен още докато беше в къщата на VIP Brother заедно с плеймейтката, но така и не зададе важния въпрос в ефир.

Сега Златка издаде в студиото на „На кафе“, че е получила един от най-хубавите възможни подаръци за Коледа – предложение за брак и красив годежен пръстен от любимия си – футболиста Благой Георгиев.

Благо организирал и още една голяма празнична изненада за половинката си.

След като в къщата на VIP Brother тя сподели, че мечтае да прекара празниците с родителите си, футболистът ги помолил да се върнат в България. Златка дори не подозирала за това. Благой я помолил да го придружи до летището, уж за да посрещнат техен приятел, а всъщност там ги очаквала майката на бъдещата булка. Няколко дни по-късно пристигнал и баща й. А Благо помолил любимата си да се омъжи за него в присъствието и на двете семейства.

Най- накрая най- обсъжданата двойка в страната в момента си казаха „Да“.


„Обърнах внимание на Благой като на мъж, след като го опознах и видях, че няма нищо общо с образа от медиите“, каза Райкова. 


„В реалити предаванията човек може да покаже по-голяма част от себе си“, допълни красавицата във връзка с реалити предаването, докато Благой обясни, че се приспособява бързо навсякъде, но в Биг Брадър е бил като в куфар.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!