Горещи новини

Най-после се разбра какъв е бил хонорарът на Виктор в Ергенът

Nai-posle se razbra kakyv e bil honorara na Viktor ot Ergenyt

Първият сезон на Ергенът е история, но все пак Виктор Стоянов не излиза от устите на хората. Една от причините е, че той е една от звездите в нашумялото предаване по bTV Dancing Stars.

Все пак едва ли има човек в страната, който да не знае, че това е първият ерген в България, опитал да намери любовта в национален ефир.

След участието му имаше куп спекулации каква сума е прибрал за преживяването, като някои от злите езици пуснаха въображението си на свобода и заключиха, че тогавашният мениджър на фитнес клуб е захлебил цял апартамент с печалбата.

Виктор реши да сподели каква всъщност е сумата, която е взел, за да го гледаме три месеца в праймтайма на медията, без да изпускаме и миг от търсенето му на перфектната половинка.

„Аз от предаването нямах хонорар. Тoва е мит и хората не ми вярват. Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите въпроси ми беше, какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за „Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта.

Продуцентите ми казаха, че не искат да бъдат причина „Ергенът“ да дойде и да срещне любимият човек заради парите, а да направи своя избор свободно.

Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари. Съгласих се. Единственото ми условие беше, че аз ще изляза в неплатен отпуск и искам те да ми изплатят за трите месеца трите заплати, като им представих трудов договор и те ми изплатиха точно трите заплати, сякаш съм бил на работа“, призна той.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Най-после се разбра какъв е бил хонорарът на Виктор в Ергенът"

Какво мислите?