img
Home / ЗА ДАМИТЕ / Направете този тест и разберете с коя черта привличате мъжете

Направете този тест и разберете с коя черта привличате мъжете

/
/
/
1008 Views

Обектът на картинката, който първи привлече погледа ви, ще ви отговори на въпроса с коя черта най-силно привличате мъжете. Всяка дама има силна страна, която ѝ печели вниманието на противоположния пол.

Върху тази черта трябва да се базира и вашето самочувствие. Не е нужно да изглеждате като модел или да сте свръхинтелигентна, за да се радвате на внимание. Просто разчитайте на страните в характера си, които ви правят интересна за другите.

Този бърз тест ще ви помогне да разберете кое във вас прави най-добро впечатление, за да го използвате при ново запознанство или да привлечете човека, от когото се интересувате.

След като определите обекта, който най-силно е привлякъл погледа ви, вижте в следващите редове какво е тълкуването му.

1. Коне
Ако първо виждате двата коня отстрани на картинката, най-силно привличате противоположния пол с вашия свободолюбив дух. Вие не сте от жените, които се стремят към добре платена работа, защото не понасяте рутината и ограниченията, които вървят заедно с нея. По природа сте доста диви и мъжът до вас трябва да е наясно, че най-силно се нуждаете от свободата си и няма да търпите ничии правила.

2. Птица
Ако най-силно впечатление ви е направила птицата, мъжете най-силно се впечатляват от вашата отдаденост и склонност да помагате на другите в трудни моменти. Отзивчива сте, страхотен слушател и дори понякога да критикувате, винаги имате право. Вие сте желана компания за противоположения пол и по-специално за мъжете, които търсят сериозна връзка, понеже сте изключителен събеседник, с когото всеки може да обсъди проблемите си.

2. Женско лице
Жените, които първо забележат женското лице на картинката, имат силно чувство за хумор и това лесно им печели симпатиите на противоположния пол. Със закачките и поведението си забавлявате околните и бързо привличате погледите на мъжете. В разговорите демонстрирате интелигентност, която разпалва интереса на силния пол и ви прави желана компания. Успявате да се отличите в тълпата и трябва да се възползвате от това.

Източник: laf.bg

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook