Горещи новини

Нарязаната Дебора махна перуката и се показа натурална / СНИМКИ

Kak izlgejda dnes Debora

Нарязаната Дебора махна перуката, с която скриваше отрязаната си коса.

В продължение на месеци измъчваното и обезобразено момиче от Стара Загора използваше изкуствени удължители, но вече е в нов етап от живота си.

Дебора вече е с естествено порасналата си коса

„Откакто си свалих екстеншъните, се чувствам просто страхотно“, сподели емоционално Дебора. На серия от кадри се вижда как е изглеждала косата на момичето скоро след нападението, което преживява, както и колко е дълга през февруари тази година. Към днешна дата наскоро завършилата абитуриентка е с къса прическа, но косата й видимо е пораснала за една година.

Визията й през февруари т.г.

В клиповете към песните си и фотосесии досега Дебора позираше с дълга коса, но решава да се върне към естествена си визия. Единственото изкуствено по нея остават надутите устни, за които често търпи критики от последователите си в социалните мрежи. 18-годишното момиче направи и дебют в попфолка, като изпя песента „Разбити мечти“ в дует с чалга дивата Лидия.

Доскоро използваше удължители за прическата си

Дебора Михайлова беше брутално нападната и обезобразена с макетно ножче през пролетта на миналата година. Задържан за нападението беше 26-годишният Георги Георгиев. Обвиненията срещу него са за причиняване на средна телесна повреда с особена жестокост, принуда и закани за убийство, като делото се гледа в Пловдив и все още няма присъда.

Така изглеждаше 18-годишното момиче скоро след нападението

В началото на този месец Административният съд в Стара Загора обяви ареста на Георгиев за незаконосъобразен. Според магистратите към момента на ареста няма данни и информация Георги Георгиев да е извършител на нападението. Обвиняемият за нападението над Дебора беше задържан на 30 юли 2023 г.

HotArena

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Нарязаната Дебора махна перуката и се показа натурална / СНИМКИ"

Какво мислите?