Горещи новини

Нарязаната Дебора мечтае да е полицайка

Narqzanata Debora Mihailova

Полицайка като малка е мечтаела да стане нарязаната Дебора Михайлова. Това сподели тя пред своите фенове, които й задаваха всякакви въпроси в инстаграм.

Смелото момиче е искало да стане представител на закона, без да подозира, че ще се сблъска с полицията по много неприятен повод. Въпреки всичко, което и се случи, Дебора вече е преодоляла травмата от зверския побой и е готова за нови начинания. Момичето загатва, че обмисля няколко проекта, а новата й песен ще излезе съвсем скоро.

„Мисля даже за няколко песни. Остава още малко, докато излезе новото ми парче!“, радва почитателите си Дебора в инстаграм.

На въпрос на фен дали обмисля да направи собствен бранд за дрехи, Дебора казва, че го е обмисляла, но тъй като това е доста нашумяло, няма намерение да прави подобен бизнес.

Дебора се опитва да е щастлива
Дебора се опитва да е щастлива

„Ако имам нещо свое, искам да е единствено!“, пише изтезаваното момиче, което добавя, че гледа не не се връща в деня на ужаса.

„Старая се да не мисля и да не си спомням каквото и да е, но понякога емоциите надделяват“, пише Дебора.

На философския въпрос от фен, който гласи: „Дебора не е Дебора без…?“, тя отговаря, че няма да бъде това, което е, без чувството си за хумор.

После момичето, което бе нарязано над 20 пъти и се наложи да бъде зашита с над 400 шева, разкри, че любимото й стихотворение е „Две хубави очи“ на Пейо Яворов.

До татусите се вижда един от ужасяващите белези на Дебора
До татусите се вижда един от ужасяващите белези на Дебора

Впоследствие въпросите постепенно преминаха към по-мрачния аспект от живота на Дебора, а именно за ужаса, който момичето преживя миналата година.

Фен я попита как се чувства, когато някой човек, познат или непознат на улицата, я попита за трагедията, която й се е случила.

„Това се случва постоянно – някой да се загледа в белезите ми или в косата ми, но с времето се свиква. Не ми е приятно, но все пак разбирам и хората.

За красавицата има два сценария относно това как може да реагира човек след такова нещо.

„Има два варианта в такива ситуации. Единият е да се опитваш да бъдеш щастлив, а другият е да се затвориш в себе си и да се погубиш.“, пише в инстаграм Дебора.

Унижената и изтезавана девойка сподели пред почитателите си също, че гледа „Ергенът“, но не редовно. „Фаворитът ми е Маги Томова!“

Каре: Разкрива какво означават татусите й

„Татуировката с розите я направих в чест на брат ми, тя е с негово име, а другата на дясната ми ръка означава, че жените сме силни“, разкрива смисъла зад татусите. Дебора добавя, че има и още една, която „просто означава любов“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Нарязаната Дебора мечтае да е полицайка"

Какво мислите?