Home » БЪЛГАРИЯ » Наталия Гуркова проговори след трагедията
Наталия Гуркова проговори след трагедията
Наталия Гуркова проговори след трагедията

Наталия Гуркова проговори след трагедията

Цели три месеца Наталия Гуркова пази мълчание, видя ko4. След показното убийство на съпруга й в края на месец септември месец миналата година, миската изчезна от публичното пространство.

В първата си медийна изява след трагедията, тя сподели, че в момента живее с децата си в София и няма никакво намерение да се връща в ЮАР. Красавицата отказва да говори за случилото се и се опитва да не мисли за това. Тя споделя, че в момента е заредена само с положителна енергия и е крайно време да й се случи нещо хубаво. Миската се е съсредоточила единствено върху бъдещето си и очаква приятни изненади от него.

В началото на февруари тя стартира нов проект.

Вдовицата на Джордже Михалевич ще се изявява като водеща. Тя стартира собствено предаване. То няма да се излъчва в ефира на някоя от националните медии, а в социалните мрежи и в мрежата за видеосподеляне.

Предаването на Наталия Гуркова ще се казва „Те са“. Концепцията му е свързана с живота на богатите хора, които ще отговарят на въпросите на миската.

Идеята й е да намери отговор на вечните въпроси, свързани с богатството и връзката му с щастието. Красавицата умишлено не се е насочила към някоя от големите медии, тъй като иска да е напълно независима.

razkritia.com

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?