Натали Трифонова крие тежък развод

Natali Trifonova razvod

Красивата синоптичка Натали Трифонова, която е фаворитка на зрителите в танцувалното шоу „Денсинг старс“, е винаги усмихната, но всъщност крие тежка драма. Дългокраката блондинка неведнъж е споделяла, че най-важният човек в живота ѝ е нейната майка Ванина, с която изглеждат на вид по-скоро като сестри.

Двете с Ванина са неразделни, макар Натали отдавна да е поела по своя път. Причината за силната им връзка е тежкият развод на родителите на синоптичката. Майка ѝ я е родила, когато била едва на 21 години. Ранният брак с бащата на Натали се оказал грешка. Стигнало се до развод, когато бъдещата тв звезда била само в трети клас. Раздялата се отразила зле на крехката ѝ психика.

В детството си Трифонова не била разглезена, от малка била изключително отговорна и помагала много на майка си. Баща ѝ все пак ѝ липсвал, тъй като заради работата си често пътувал и извън България. Невинаги бил до нея, когато имала нужда, така че в повечето случаи разчитала на майка си.

„Тя успяваше да ми дава цялата любов, цялата грижа, за да не чувствам тази липса“, споделя Натали. „Преминали сме тази граница майка – дъщеря. Ние сме в друга територия, в територия на едно много сериозно приятелство. Наистина нямаме тайни една от друга. Знам, че мога да ѝ споделя всичко и ще получа подкрепа от нея. Тя също може да ми сподели всичко“, казва красавицата.

Най-голямото изпитание, през което двете преминали, било преди няколко години, когато катастрофирали по време на традиционната си почивка в Гърция. Тогава били на гръцкия остров Миконос.

„Блъснахме се с мотор. Това са най-страшните дни в живота ми“, признава Трифонова.

След удара тя видяла майка си в безсъзнание на земята. „Светът ти се срива в тези секунди“, споделя Натали през сълзи за момента, в който стояла до майка си, молейки се да дойде в съзнание. Помислила си най-лошото. И заради шока и тревогата минутите, които изминали, докато Ванина се свести, ѝ се сторили безкрайни.

Когато майката на синоптичката дошла в съзнание, била неадекватна заради удара в главата. Прекарала 5 дни в болница, които били най-кошмарните за дъщеря ѝ. За щастие, последиците от инцидента не били фатални. Майката на Трифонова има втори брак, от който също има дете. Братчето на Натали е с 28 години по-малко от нея.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Натали Трифонова крие тежък развод"

Какво мислите?