img
Home / КЛЮКАРНИК / Наум Шопов-младши показа СНИМКИ как е изглеждал преди и през каква голяма трансформация е минал (снимки)

Наум Шопов-младши показа СНИМКИ как е изглеждал преди и през каква голяма трансформация е минал (снимки)

/
/
/
2021 Views

Наум Шопов-младши пусна за втори път мотивиращ пост, с който показа на феновете си, как е изглеждал през 2012 г. и как изглежда днес.

На кадъра от 2012 г. той изглежда като обикновено слабо момче, а сега демонстрира завидно изваяно тяло.

„Хубавите неща отнемат време, много труд, лишения и постоянство, но в крайна сметка дават своя резултат. Най-трудното нещо обаче е да започнеш. Видиш ли резултата – тренировката се превръща в чакан момент от деня, а не в наказание. Дайте си шанс, заслужава си“, написа дипломираният лекар към поста си в Инстаграм.

Преди три месеца Шопов насърчи последователите си да намерят 40 минути за тренировка и сподели, че няма нищо срамно в това, човек да се разхожда с кутии с домашна храна.

Наум Шопов-младши преди и сегаВ свои интервюта Наум и приятелката му Теа Минкова изтъкват, че живеят и се хранят изключително здравословно. Двойката тренира всеки ден, а в храненето се придържат към строги правила – ядат абсолютно безсолно. Двойката сподели, че се хранят с ястия, които сами си приготвят.

Харесва ли ви промяната?

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook