Новините на фокус
Home » СВЯТ » Нашенци в Англия изригнаха срещу Алекс Сърчаджиева: „Я марш от тук, ма! Двулична селянка!“
Нашенци в Англия изригнаха срещу Алекс Сърчаджиева: "Я марш от тук ма! Двулична селянка!"

Нашенци в Англия изригнаха срещу Алекс Сърчаджиева: „Я марш от тук, ма! Двулична селянка!“

Едва ли сте очаквали, че точно милата и чаровна Алекс Сърчаджиева, която е сред малкото звезди у нас, които досега не са били оплювани, ще предизвика хорското недоволство до степен, че да сипят обидни думи срещу нея в мрежата.

Ето обаче, че това е факт, а причината – новият й моноспектакъл.

Актрисата бе буквално засипана с омраза и обиди, при това от българи, от нейната публика.

Само че българи, живеещи в чужбина и в частност в Англия, пише Kliuki.bg. Повод за скандала и избухналия бунт срещу Сърчаджиева е обявлението й, че ще изнесе на лондонска сцена своя моноспектакъл.

Знаем, че представлението на Алекс винаги се е котирало отлично у нас, а публиката плаче и се смее заедно с нея, защото в постановката тя разказва истините от живота си – и за баща си, и за Пепа Николова, и за Иван Ласкин, и за всичко, касаещо това, което хората не виждат отвън.

Българите в Лондон обаче изригнаха и директно напъдиха актрисата с крясъци, че няма да й стъпят на театрото. Гневът им е породен от интервю на Сърчаджиева, в което тя твърдо защитаваше тезата, че българи, които не живеят у нас и не плащат данъци тук, нямат право да гласуват и да определят съдбата ни.

„Я марш оттук, ма! Нали нямахме право да гласуваме, нали не сме плащали пари в България, а ти идваш тук да ни цоцаш и да ядеш нашите пари. Двулична селянка! Продаваш си билетчетата по 20 паунда и чакаш да си напълниш гушата от нас. Е, няма да стане, обирай си крушите!“, гневят се масово родни емигранти в Англия.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Натали Славчева

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook