img
Home / БЪЛГАРИЯ / Наши адвокати бият аларма! ВИНЕТКИТЕ са измама, можем да караме и без тях – ВИЖТЕ КАК!

Наши адвокати бият аларма! ВИНЕТКИТЕ са измама, можем да караме и без тях – ВИЖТЕ КАК!

/
/
/
1394 Views

НЕ КУПУВАЙТЕ ВИНЕТКИ! ИСКАЙТЕ ДА ВИ ПИШАТ АКТОВЕ И ОБЖАЛВАЙТЕ!

Интересен подход предприемат група адвокати във Фейсбук, те обещават да защитават всеки безплатно ако му направят акт за липса на Винетка. Спрат ли ви без Винетка искайте да ви пишат акт и отдолу в обжалване пишете – Държавата ми ограничава правото на свободно придвижване, според директивите на ЕС.

Според адвокатите, които обещават да защитават всеки с акт, който се свърже с тях, в Европа и ЕС има ясна директива в която пише, че на всеки платен път трябва да има алтернативен безплатен, но това в България не е така, но пък за сметка на това председателстваме Европа.

На фона на милионите, които плащаме всички български граждани за винетки, пътищата ни са в окаяно състояние и след като не могат да ни дадат онова, за което плащаме сме напълно в правото си да не заплащаме услугата им, твърдят още адвокатите.

Те обещават още утре да пробват да се сдобият с акт за липса на винетен стикер и да покажат в съда на всички, че акта ще бъде обявен за нищожен с което ще предизвикат вълна от масови обжалвания на актове на хора, които си карат автомобилите без винетки.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook