Горещи новини

На кои три зодии ретроградният Меркурий ще донесе сбъднати мечти

Na koi tri zodii shte donese kysmet retrogradniq Merkyrii

Ретроградният Меркурий често се свързва с неприятности, но през април може да донесе неочаквани благоприятни промени за определени зодии.

В статия на Rsute.ru астрологът и таролог Юлия Лифанова сподели мислите си за това кои знаци могат да се възползват от този период, за да постигнат мечтите си.

Рак (22 юни – 22 юли)

За Раците ретроградният Меркурий отваря възможността да преразгледат целите си и дори да постигнат повишение чрез комуникация с ръководството.

Този период е не само ефективен, но и успешен в социален план. Може би ще получите дългоочаквани регалии или статус, който отдавна сте мечтали да постигнете. Например, ако сте имали опит в гимнастиката или танците, сега може да е моментът да станете треньор и да развиете успешно свой собствен проект в тази област.

Освен това април може да доведе в живота ви хора от миналото ви, които са готови да ви помогнат да постигнете целите си. Не пропускайте възможността да се срещнете и да общувате: понякога именно в такива разговори се крият нестандартни решения на сериозни проблеми.

Лъв (23 юли – 22 август)

За Лъвовете ретроградният Меркурий се отразява в аспект на тригон към тяхното Слънце, фокусирайки се върху личните ценности и вярвания. Този период може да донесе срещи с хора от вашето минало, които ще ви помогнат да разберете по-дълбоко целта на живота си и истинските си вярвания. Възможно е да се върнете да учите или да се срещнете с бивши колеги, което ще ви помогне да се развиете професионално и да разгърнете потенциала си.

Сега е чудесно време за самостоятелен пиар и участие в обществени събития, което ще допринесе за вашата популярност и признание в избраната от вас област. Също така си струва да обърнете внимание на пътуване до места, които вече сте посетили, където можете да си спомните миналите си идеи и да се вдъхновите от нови.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

За Стрелец ретрограден Меркурий се фокусира върху сферата на любовта и професионалното израстване. Този период насърчава комуникацията с хора, които ви помагат да разберете какво точно ви носи щастие. Може да мислите за създаване на семейство или среща с бивша любов, за да завършите незавършена връзка в миналото.

За тези, които се занимават с бизнес, ретрограден Меркурий ще донесе възможност за връщане на стари клиенти и подобряване на проекта като цяло. Това е време да разгледате минали обучения и връзки, които могат да ви помогнат да успеете в настоящето.

Твоят коментар

Be the first to comment on "На кои три зодии ретроградният Меркурий ще донесе сбъднати мечти"

Какво мислите?