Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Неволно се издадоха! Джизъса и хубавата Ивана инкогнито на почивка в Испания (СНИМКИ):
Неволно се издадоха! Джизъса и хубавата Ивана инкогнито на почивка в Испания (СНИМКИ):

Неволно се издадоха! Джизъса и хубавата Ивана инкогнито на почивка в Испания (СНИМКИ):

Макар дъщерята на Ванко 1, Ивана Главчева, упорито да отрича всякаква връзка с Благой Георгиев, явно истината все пак е друга.

Припомняме, че екс-футболистът публично й се обясни в любов малко преди да финализира развода си с Полина, след което тя яростно отрече да има вземане-даване с победителя от „Сървайвър“.

Междувременно обаче Благо и таткото на Ивана, небезизвестният рапър от миналото Ванко 1, продължават да споделят общи снимки и да показват завидна мъжка дружба.

В момента и Джизъса, и Ивана, са на почивка в Барселона, което съвсем естествено води до извода, че са заедно, макар и да не публикуват упорито общи снимки. Благо празнува едновременно любовта и свободата в перлата на Каталуния.

Там той събира слънчеви лъчи в компанията на магнетичната Ивана, разкриват техни постове в Инстаграм. Макар да са се щракнали по отделно на самостоятелни кадри, за никой от приятелското им обкръжение не е тайна, че влюбените гълъбчета са на обща ваканция.

Ивана Барселона

Футболистът финализира развода си преди дни и вече по документи е свободен мъж, макар сърцето му да е заето от жената с главно “Ж” – наследничката и мениджър на една от най-успешните и търсени дентални клиники у нас – V1 Dental Clinic.

Джизъса публично се обясни в любов на Ивана преди месец в предаването “На Кафе”. Там чаровникът разказа, че за пръв път в живота си е срещнал дама, която съчетава природна красота, интелект, изискани обноски и бизнес нюх.

Благо Барселона

Красавицата е дъщеря на рап легендата Ванко 1 и заедно с братята си менажира денталната клиника V1 Dental Clinic. От публикациите в Instagram профила на клиниката @v1_clinic често виждаме в действие най-малкото дете на Ванко 1 – Ивана зад регистратурата, където съблюдава за коректното попълване на всички декларации от страна на десетките пациенти на ден, идващи от цяла България. По този начин Ванко 1 бил сигурен, че няма да има недоразумения, които да уронят престижа на клиниката.

Е, явно е дошло време за ваканция и вместо на рецепцията, красивата пловдивчанка събира тен в Барселона с влюбения Благой.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?