Home » КЛЮКАРНИК » Непоказвани СНИМКИ на Антония Петрова подлудиха мрежата! Вижте как изглежда скандалната миска преди корекциите

Непоказвани СНИМКИ на Антония Петрова подлудиха мрежата! Вижте как изглежда скандалната миска преди корекциите

Мис България 2009 Антония Петрова се има за една от най-красивите носителки на титлата, но според мнозина се е съсипала с пластиките по лицето си.

Снимки на блондинката от периода, когато е била напълно натурална, недвусмислено показват този факт. Ретро снимка на бившата милионерска съпруга, показва, че преди да легне под скалпела и да се обезобрази, Антония е изглеждала най-малкото симпатична.  След корекциите обаче, които толкова упорито отрича, изглежда направо неузнаваема, пише gzona.

Антония Петрова преди корекциитеC лице застинало oт бoтoĸc, нaпyĸaни устни и cĸyли, ĸoитo не сме виждали преди, Антония Πeтpoвa бyĸвaлнo плаши в мрежата.

„Koлĸoтo и да e платила за пластични операции, ca много, направо ca й съсипали лицето“, са част от мненията на потребители в мрежата.

Тоца Крокодила предиСамата миска, която освен с титлата „Мисис Русия“ се кичи и с прозвището „Мис Крокодил“, има самочувствие до небето. По думите й, българката е „Грозна, черна, мaлĸa и c ĸpив нос!“, като допълва, че това е идейно описание на бившия й, но тя е напълно съгласна с него.

Непоказвани снимки на Антония ПетроваПетрова дори препоръча на нашенките да се разходят до Русия, за да видят истински красивите жени, тъй като нашия ген очевидно не е раждал такива.

Мнозина обаче напомнят, че българките многократно са печелили редица международни конкурси за красота – Жени Калканджиева стана шеста на мис Свят, а Венета Харизанова грабна второто място и короната на първа подгласничка на мисис Вселена преди няколко години.

Клюки за Антония Петрова

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?