Горещи новини

„Не дължим пари на Терзиев, свекър ми изгони децата ни с полиция!“ Гущерова призна всичко в най-откровеното си интервю:

Ne duljim pari na Terziev kaza Svetlana

Най-откровеното си досега интервю даде многодетната майка Светлана Гущерова за „Преди обед“ в бТВ.

Там тя си позволи за първи път да говори за отношенията на семейството със свекър й, бащата на Християн, бизнесменът и бивш депутат Добромир Гущеров.

Светлана Гущерова интервю

Бившата плеймейтка е категорична, че със съпруга й не дължат пари на олимпиеца Кирил Терзиев.

„Това са нагли лъжи, ако е така да го докаже” твърди Светлана пред камерата. Тя не може да си обясни факта защо шампионът е обсебен от съпруга й и твърди, че само заради тях носи скъпарски дрехи.

Пред репортерката младата майка разказа че Терзиев  се знаят отдавна. Той бил сред гостите на сватбата им, а с Хрис станали близки по време на ковид пандемията. Децата на семейството станали неволни свидетели на физическото насилие над майка си в момента са крайно стресирани и не могат да спят нощем. Иначе преди инцидента често играели с неговите малки деца.

Гущерова разкрития

Снимки: бТВ

Светлана Гущерова даде разясния и по темата, която от много време не спира да се коментира публично. Става дума за краха в отношенията на Християн с баща му:”Хрис не поддържа връзка с татко си от години” За това тя директно обвини втората жена на стария Гущеров – Дияна.

„Чела съм всевъзможни глупости, че сме на издръжка на свекърът, че продал хотел да ни даде пари за борчовете. Не си говорим с него от когато разбрахме че ще имам син, който бе кръстен на него. Жена му изпадна в ужас, че ще има момче за наследник. Заведохме внуците му пред вратата у  тях само да ги види. А той ни изгони и заяви, че ще викне полиция. Е, такъв дядо е!“

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "„Не дължим пари на Терзиев, свекър ми изгони децата ни с полиция!“ Гущерова призна всичко в най-откровеното си интервю:"

Какво мислите?