img
Home / СВЯТ / Не е за вярване какво прави Митьо Очите, докато българските власти чакат екстрадицията му

Не е за вярване какво прави Митьо Очите, докато българските власти чакат екстрадицията му

/
/
/
691 Views

Димитър Желязков си живее живота в Истанбул. докато България го чака, за да го осъди и евентуално да го вкара в затвора.

Източници от дипломатическата ни мисия в 15 милионния мегаполис съобщиха пред „Уикенд“, че от няколко седмици Очите реално е на свобода. Оказва се, че Ал Капоне от Несебър не лежи в затвор, а в затворническо общежитие, където режимът е най-облекчен.

„През деня излиза и може да прави каквото си поиска“, призна информаторът.

Изискването е вечер всеки поставен под наблюдение обитател на затворническото общежитие да се подписва собственоръчно, като така удостовери, че още е в „наличност“. Митьо Очите бе арестуван в луксозния хотел „Рамада“ на площад „Таксим“ в Истанбул на 3-ти август. Там спряганият като наркобос гангстер спал в стая, регистрирана на името на общинския съветник на БСП в Бургас Бенчо Бенчев, който го закарал в Турция от Солун.

Очите бе обвинен задочно у нас като шеф на 8-членна престъпна група за рекет, палежи, побоища и разпространение на опиати, която действала по Южното Черноморие. Сред сочените за членове на бандата е и общинският съветник от Несебър – Пейко Янков.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!