Горещи новини

Не е за вярване! Чалга дивата ДесиСлава става баба на момиченце до дни (Снимки)

DesiSlava stava baba

Младите родителите – Майки и Анджела, вече са готови с всичко за бебето

Не е за вярване! До дни 45-годишната фолкпевица ДесиСлава ще стане баба. Любимата на наследника на изпълнителка – Майки, Анджела ще роди всеки момент. Терминът на изгората на големия син на попфолк звездата, е в края на месеца.

Анджела и Майки ще си имат момиче

Бъдещите родители вече са напълно готови за раждането. Наследникът на една от иконите на чалгата у нас ще стане татко на момиче. Според слуховете бебето ще бъде кръстено именно на популярната си баба.

Самата двойка се похвали, че се е оборудвала с всичко необходимо – дрешки, легло, количка и т.н. Дори стаята на бебето вече била подготвена, подредена и боядисана.

„Всички покупки за нашата принцеса са вкъщи“, похвали се големият син на ДесиСлава – Майки.

Бъдещите родители са готови за бебето

Любимата на Михаил, както е рожденото име на наследника на певицата, е с цели 5 години по-голяма от него. По професия е фризьорка, а една от най-обичаните ни певици много харесвала изгората на сина си.

Изпълнителката пък нямала търпение да гушне първородната си внучка. Само преди дни ДесиСлава заведе Майки и Анджела в манастир, където да запалят свещичка и да се помолят всичко да е наред с бебето.

Певицата е научила, че ще става баба, малко преди участие на концерт.

ДесиСлава много харесва половинката на сина си

„Синът ми го каза с един изцъклен поглед и аз веднага го попитах: „Това ли е, за което си мисля?“. И той отговори, че ще чакат бебе“. Не можете да си представите какви чувства, какви емоции забушуваха в мен. Предпочитах да изживея тази радост сама, но така се получи, бях на сцената“, разкри ДесиСлава преди време.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Не е за вярване! Чалга дивата ДесиСлава става баба на момиченце до дни (Снимки)"

Какво мислите?