Горещи новини

Николай Бареков: Въведе ли ГЕРБ еврото, затрити сме! (Още за скандала)

Николай Бареков Въведе ли ГЕРБ еврото, затрити сме! (Още за скандала)

Николай Бареков разкри шокиращи истини на личния си профил, видя КОЧ!

Евродепутатът Николай Бареков разкри какво очаква България и икономиката ни, ако партия ГЕРБ въведе еврото. Картината е повече от страшна и много кошмарна.

Веднага щом в родината ни се въведе еврото като валута, нищо хубаво не ни очаква. Ето какво сподели още в мрежата Николай Бареков по казуса:

„70% от българската икономика е в сферата на услугите, двайсетина процента индустрия и 5% селско стопанство. През последните 6 години власт на ГЕРБ индустрията е нараснала с цял …. 1%!

Това означава, че българите живеем от фризьорски салони, ноктопластика, молове, кръчми и аутсорсинг услуги заради евтината работна ръка на образованите млади българи.

Понеже младите и образованите бягат на Запад скоро и този бизнес ще отмре.

Никакъв шанс няма икономика, базирана на труда на фризьорки, маникюристки, манекенки, сервитьори, крупиета, пикола и таксиметрови шофьори (нищо лично към тези достойни и честни граждани) да оцелее в суровите услови на Еврозоната.

От бакшиши – икономика не става даже и на Карибите. И след идването на еврото първи ще фалират именно те – услугите.

По затворените салони за красота ще разпознаете първите бледи симптоми на тежката икономическа криза, с която ГЕРБ ще унищожи окончателно и нацията.

По ирония именно този бранш в салоните за красота първи подкрепи с много ентусиазъм ГЕРБ и техния лидер преди 15 години“, заяви Николай Бареков.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Николай Бареков: Въведе ли ГЕРБ еврото, затрити сме! (Още за скандала)"

Какво мислите?