Горещи новини

Николета Лозанова за пръв път показа бебчето и изригна със силни думи-Снимки

Nikoleta Lozanova za pryv pyt pokaza bebcheto i izrigna sys silni dymi

Футболната половинка Николета Лозанова, която стана майка преди десет дни, наруши мълчанието си със силни думи в социалните мрежи.

Любимата на вратаря на Левски Николай Михайлов показа снимка на новородената им дъщеря Борислава и благодари на хората, които са били до нея през цялото време.

Публикацията на Николета Лозанова:

„Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост…Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук! Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг.

Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци…

Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги.

Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни…Ето защо от цялото си сърце, благодаря на екипа от болница @acibademcityclinic и специално на доц. Нашар, доц. Марков, д-р Атанасова, д-р Татаров и д-р Масларска за непрестанните грижи. Каквото и да кажа по техен адрес ще бъде малко, защото истината е, че тези хора бяха всичко за мен. Те написаха щастливия край на нашата „приказка“, доколкото тези 9 месеца могат да бъдат описани.

Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Близо 2 години в България не откриха какъв е проблема, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури.

Единствено в болница „Мемориал“ в Истанбул откриха проблема ми, а след това много скоро забременях. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм. Благодаря на нашия здравен консултант Н. Ханджиев от „Турмед“, който ни запозна с проф. Шахин. От болницата в Турция казаха, че след видените епикризи от лечението ми у нас, могат да се доверят само на д-р Калчев от @mc_dr_kalchev да следи моята бременност. Един човек с голямо сърце и истински професионалист, точно като д-р Чучумишев от същия център. Искам да изкажа благодарности и на проф. Д. Марков и д-р Л. Христов.

И стигаме до края, където идва момент за Николай…Човекът, който за мен е и начало и край и всичко… И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа.

Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят! Благодаря!

Твоят коментар

Be the first to comment on "Николета Лозанова за пръв път показа бебчето и изригна със силни думи-Снимки"

Какво мислите?