Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Новият „Ерген“ е богаташ с 20 милиона в джоба
Новият "Ерген" е богаташ с 20 милиона в джоба

Новият „Ерген“ е богаташ с 20 милиона в джоба

Бизнесменът Александър Младенов е новият ерген на България. Момъкът е млад, богат и успешен – все качества, които неудържимо привличат родните златотърсачки.

Алекс, както обича да го наричат е под 30 години, но не иска да акцентира на годините си, за да не се притесняват да се борят за сърцето му и по-възрастни дами.

Младенов е сред успелите млади предприемачи в България, който развива свой бизнес не само у нас, но и в Европа. Ко4 дочу, че състоянието му възлиза на 20 милиона лева.

Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Алекс притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си – да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство.

Новият „ерген“ на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат.

Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, Алек иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му, пише „Уикенд“ .

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?