Горещи новини

Новият турски сериал с любими актьори ще подпали ефира! Забравете Йълдъз и Ендер, тези са по-красиви (СНИМКИ)

Новият турски сериал с любими актьори ще подпали ефира! Забравете Йълдъз и Ендер тези са по-красиви (СНИМКИ)

За почитателите на безкрайните турски сериали от бТВ имат добри новини. Започва излъчването на поредната хитова сага с любими актьори в главните роли.

Става дума за сериал, вече излъчван по бТВ – „Огледален свят“.

След скорошния финал на „Опасно изкушение“ като утеха зрителите могат да се насладят на повторенията на тази вълнуваща сага.

Огледален свят

Актьорите, изпълняващи главните роли – Хазал Кая и Чаатай Улусой от години са любимци на феновете.

Любовната им история на малкия екран е толкова реалистична, че породи съмнения, че е имало нещо между тях и в живота.

Хазал Кая и Чаатай Улусой се сближиха много по време на снимките на „Огледален свят“. Никой не е очаквал, че филмът ще стане толкова популярен.

„Просто искахме да спечелим малко пари“, разказват продуцентите по-късно.

 

Чаатай Улусой и Хазал кая

Филмът се радва на невероятен успех, Хазал Кая и Чаатай Улусой стават любимци на Източна Европа. Успехът на сагата главната героиня обяснява така:

„Отивам на снимачната площадка с нагласата, че изпитвам огромни и силни чувства към партньора си. Все пак Фериха е лудо влюбена в Емир и това трябва да личи!“

Накрая Хазал Кая и Чаатай Улусой се разделят, тъй като звездата изпитва необходимост от спешна промяна. Новият договор, който й предлагат, е спасителна сламка, за която се хваща. Затова и отказва учасите в сериала, противно на слуховете, че е имала връзка с Улусой или, че двамата са водили война за популярност.

Каквато и да е истината, играта на двамата популярни актьори вълнува техните почитатели и много зрители нямат търпение да седнат пред малкия екран за поредната порция вълнуващи събития.

Хазал Кая

В социалните мрежи почитателите на актьорите ги боготворят.

Ти си много красива дама. Гледам всичките ти сериали с любов. Обичам те толкова много. Остани с любов!

Толкова си красива, толкова си сладка, толкова си мила – надявам се дните ти да са красиви както винаги, красива принцесо.

Чаатай Улусой е доста популярен не само в Турция, покорил е вече и Холивуд.

Чаатай Улусой

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Новият турски сериал с любими актьори ще подпали ефира! Забравете Йълдъз и Ендер, тези са по-красиви (СНИМКИ)"

Какво мислите?