img
Home / БЪЛГАРИЯ / Нови страшни разкрития за дилъра Захари, който прегази столичен полицай с колата си!

Нови страшни разкрития за дилъра Захари, който прегази столичен полицай с колата си!

/
/
/
336 Views

Наркодилърът Захари Чернев, който прегази полицай от Специализираните полицейски сили, е крил цяла раница, пълна с наркотици. Тя е намерена при обиск в един от тайниците на 23-годишния бандит в столичния квартал „Младост“. Това съобщава „Телеграф“, позовавайки се на разследващи.

Междувременно вчера д-р Димитър Николаков, който наблюдава ранения униформен Кирил Кодов, заяви, че състоянието му остава тежко. Вчера трябваше да му бъде направена сложна операция.

По време на обиските в тайник в кв. „Младост“, използван от Захари, ченгетата открили раница. Тя била пълна с близо 1 кг различни по вид наркотици. При проверка на друг тайник в кв. „Дружба“ пък ченгетата се натъкнали на още упойващи вещества, но по-малко количество, както и газов пистолет.

„Дилърът пие анаболи и тренира. Целият е татуиран. Явно е гледал много филми и се е помислил за гангстер“, обясни шефът на Криминална полиция в СДВР Ангел Бадънков. Той разкри, че човекът, който му е помогнал да избяга, всъщност е най-добрият му приятел. Именно на дядо му е вилата, в която беше спипан Чернев в понеделник.

„В придвижването на Захари е участвала и приятелката на другия мъж. Тя ги е возила“, обясни още Бадънков. По думите му, първо тримата са използвали „Фолксваген Лупо“, а после са го сменили с „Алфа Ромео“. „Търсили са в началото къде да го скрият, вилата е била резервният вариант“, допълни шефът на Криминална полиция.

Както и Захари, Иван също е криминално проявен за дрога. По време на разпита той е направил пълни самопризнания. Казал, че е знаел за какво бяга Чернев. Гаджето му също признало и двамата вече са освободени от ареста и ще бъдат свидетели срещу Захари.

Раненият полицай Кирил Кодов е в тежко състояние, но няма опасност за живота му. „Казаха ни, че ще отнеме няколко години, за да се възстанови, защото става въпрос за серия от операции“, споделиха негови колеги. Спецполицаят е със счупен таз, бедро и ребра. Всички се чудят как е оцелял при зверския удар от возилото на наркодилъра. Очаква се на Чернев да бъдат повдигнати обвинения, а до 72 часа да се глед мярката му за неотклонение.

След като станало ясно кой е извършителят на тежкото престъпление, станало ясно още, че Захари няма и шофьорска книжка. Странно било и защо сменя табелите на автомобила с други, но отново негова собственост. В злокобния „Пасат“, с който помел полицая, ченгетата открили боен арсенал от хладни оръжия, сред тях мачете, брадви и секири, както и маска с прорези на очите.

Източник: БЛИЦ

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook