Home » ЗОДИИ » Нумероложка: През 2019 внимавайте с кредитите
Нумероложка: През 2019 внимавайте с кредитите
Нумероложка: През 2019 внимавайте с кредитите

Нумероложка: През 2019 внимавайте с кредитите

КОЧ ви представя прогнозата на нумероложката Ели Маринова.

През 2019 г. България ще бъде по-популярна, видима и различима, но ще сме следени какви ангажименти поемаме и изпълняваме. Това каза пред „Фокус“ нумерологът Ели Маринова. „Универсалната година е 12-3. Година на всяка една Света троица на всяко едно ниво. Това е година, когато целият свят ще трябва да внимава с парите и материалните ценности. Трябва да се внимава с взимането и даването на кредити, инвестиции и лихви по тях“, посочи тя, като уточни, че за България годината е малко по-особена, тя е царска и отново попада на числата 33-6.

„Царските числа ни правят по-ярко видими, различими и популярни, за добро или за лошо. Отново ще бъдем във фокуса. По-голямата част от Европа ще бъде в България и ще се следи какви ангажименти сме поели и какви ангажименти сме спазили. За България 33-6, това са род, родови корени, култура, древност история и всичко, което е издържало на изпитанията на времето. Тук всяко нещо и всяка тема ще бъде в малко по-класически вид, дори бих казала, че туризмът ще бъде екотуризъм или културен туризъм, от колкото другите застъпени видове“, допълни нумерологът. По думите й тройката означава не само пари, но и писано слово.

„На всички сцени, на които се дава израз да покажем, какво знаем и какво можем, ще сме доста изявени. Било то театрални сцени, било киносалони, било политически. Можем да очакваме и нови открития или интересни разкрития. Тройката отговаря за писаното слово, може наша книга или наш автор да получи международна известност“, посочи още Ели Маринова.
Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?