Няма да повярвате как изглежда Франциска Йорданова в ежедневието си

Franciska Yordanova bez grim

Франциска Йорданова и мъжът й Томаш Папкала живеят във Варна заедно с двете им деца. Двамата са част от журито на бляскавото танцово шоу „Dancing stars“.

Франциска не веднъж споделя кадри в своя Instagram заедно с хората, които се грижат за външния й вид в музикалното предаване.

„Моят бляскав екип. Всеки вторник те правят чудеса. Благодаря ви, момичета!“ – пише тя.

Една от първите снимки в социалните мрежи на Франциска е селфи от момент, в който тя тренира вкъщи. Косата й е прибрана на кок и се вижда, че тя прави упражнения от интернет.

Franciska Yordanova

На друга от най-старите си снимки в Instagram, Франциска привидно е замислена за нещо. В описанието на този кадър тя не пояснява причината, а пише „Хмм..“.

„Жаждата за шоколад ме докара до лудост в самолета“ – призна Франциска преди да пристигне в София, малко преди излъчването на първия епизод на музикалното шоу. Франциска се снима с малък шоколад.

Франциска не пропуска да честити рождения ден и на своя любим – Томаш. Тя го поздравява с кратко видео, на което носи черни очила. „Честит рожден ден, любов моя. Толкова сме щастливи, че си в живота ни. Ти внасяш сила, позитивизъм и щастие“, пише тя.

Още преди да бъдат част от журито на „Dancing stars“, Франциска и Томаш публикуват общи снимки. Двамата заедно празнуват рожден ден на техен приятел, който се казва Джон, припомня ladyzone.bg.

Franciska Yordanova

Твоят коментар

Be the first to comment on "Няма да повярвате как изглежда Франциска Йорданова в ежедневието си"

Какво мислите?