Горещи новини

Овдовялата Деси Стоянова започна втора работа

Ovdovqlata Desi Stoqnova zapochna vtora rabota

Три месеца след като загуби съпруга си, тв водещата Деси Стоянова е започнала и втора паралелна работа, за да изкарва достатъчно доходи и да отглежда двете им деца близнаци.

Самотната майка е регистрирала своя фирма малко след кончината на мъжа си Велислав, която се занимава с рекламни дейности.

Чрез нея Деси е започнала да води лекции и семинари по публично говорене, оформяне на презентации и бизнес общуване и поведение пред хора. Тя предлага както индивидуални, така и групови консултации и курсове. През март ѝ предстоят цели 4 обучения, а местата за всички посочени дати вече са заети.

Водещата на „Преди обед“ успявала да си докарва стабилни странични доходи от новото начинание, макар да е в бранша съвсем отскоро. Далеч по-голям опит има нейната колежка Ани Цолова, която, след като бе уволнена от Нова телевизия през 2017 г., се захвана именно с подобен бизнес и стана лектор и преподавател.

Междувременно Деси продължава да получава и заплатата си от „Преди обед“. Тя се върна на работа само две седмици след като погреба обичания си съпруг. Журналистът Велислав Русев, с когото бяха щастливи заедно в продължение на 24 години, си отиде едва на 57 вследствие на масивен инсулт в последните дни на ноември миналата година.

С Деси имат двама синове близнаци, които вече са пораснали. Тв звездата продължава да страда след загубата, но в името на децата се събрала и давала всичко от себе си да ги обгрижва като за двама родители, тъй като те са в деликатна тийнейджърска възраст и изключително тежко изживявали загубата на своя баща.

„Красимир и Стефан са на 14 години. Почти не ѝ остава време да спи. Непрекъснато работи, а когато не води предавания или лекции, се грижи за дома и децата. Старае се да бъде перфектна майка и въпреки че зрителите я виждат усмихната, всъщност никак не ѝ е леко“, коментират нейни колеги от телевизията.

Връзката на Деси и Велислав датира от далечната 2000 г. Запознават се, когато тя е само на 23 години. Бързо се харесват и започват да излизат заедно. По онова време той е вече разведен с първата си жена. Имат периоди, в които са заедно по 24 часа, работят на едно бюро в редакцията, после са заедно и у дома.

Въпреки че Десислава не била от жените, които много държат на брак и пищна сватба, някак естествено те избират да станат законно семейство. Правят малка и хубава сватба през 2006-а, а после се появяват близнаците им. За съжаление, красивата им любовна история приключи по трагичен начин и Деси остана вдовица само на 48 години.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Овдовялата Деси Стоянова започна втора работа"

Какво мислите?