Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Огромно нещастие сполетя Нелина, певицата не е на себе си!
Огромно нещастие сполетя Нелина певицата не е на себе си!

Огромно нещастие сполетя Нелина, певицата не е на себе си!

Певицата Нелина, известна като първата любима на Коко Динев и една от емблематичните чалга певици (Бял Мерцедес), отдавна вече е преминала към народната музика и твърди, че се чувства чудесно и на мястото си там.

Тя се скри от полезрението на медиите и животът й вървеше като песен… доскоро.

Преди дни Нелина изживя най-големия си ужас и още не може да се отърси от кошмара, който е свързан не само с нея, но и с единствения й син. Двамата са претърпели сериозна катастрофа, от която Господ ги е спасил без тежки наранявания, но автомобилът е бил „труден за рисуване“, буквално сплескан.

Шокът, в който изпаднала Нелина, особено за сина си, е огромен и тя все още не може да дойде на себе си.

Оказа се, че наследникът й тъкмо бил взел книжка и се справил отлично на шофьорските курсове. Именно той управлявал возилото преди катастрофата, когато просто се случило.

„Нито е карал бързо, нито е изпреварвал. Не знам какво стана, тези неща не винаги могат да се обясня. Колата просто поднесе, може да е имало и участък с аквапланк, не знам. Знам само, че всичко ми мина за секунда пред очите като на кино лента и за секунди се молех на Богородичка и Господ“, разказва ужасената Нелина.

Тя е категорична, че в скоро време няма да даде на сина си да припари до автомобил, но знае, че ще трябва да се пребори с този страх.

Източник: Клюки.бг

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Admin Ko4

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook