Оперират по спешност Месечков. С кого ще продължи Неделя Щонова

Operirat po speshnost Mesechkov

Танцьорът Атанас Месечков, който е партньор на Неделя Щонова в „Денсинг старс“, има фрактура на крака и продължаването му във формата е под въпрос. На последния лайф той събра сили и танцува, макар изричната лекарска забрана. 

Талантливият танцьор, който чака завръщането на „Денсинг старс“ цели 10 години, май ще прекрати участието си.

Предстои му тежка операция.

„Имам счупена костица между петата и глезена, сега съм малко упоен“, обясни стоически той. Това не попречи на народния танц, с който се представиха пред журито и зрителите с докторката. Но всъщност лекарите са твърдо против неговото участие във формата предвид здравословното му състояние в момента.

Съветът на всички е да си почива поне 30 дни, след което му предстои операция. Но той е решил към момента да отложи почивката и операцията за след края на формата. Но е силно притеснен, че може и принудително да се наложи да остави д-р Неделя Щонова на друг свой колега.

Твърде вероятно е това да бъде бившият партньор на Емануела – Иван, който тя пожела да смени. Носят се слухове, че фолк звездата си е паднала по него и след като той не отвърнал на чувствата й, се примолила на продуцентите да й дадат нов танцьор.

Той не е аут от шоуто и продължава да танцува, когато на сцената се изисква повече танцьори. Но всячески избягва да се среща с Емануела и не говори добре за нея. Няма нищо против да му дадат нова звезда и да продължи напред в шоуто.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Оперират по спешност Месечков. С кого ще продължи Неделя Щонова"

Какво мислите?