Горещи новини

Опита се да се подмлади с кръвта на 18-годишния си син: Твърди, че харчи 2 милиона долара за грижата за себе си!

biohaker se podmladqva s kryvna plazma

Биохакерът, който си инжектира литър кръвна плазма от сина си тийнейджър, за да устои на течението на времето, сподели новината за своя „преход“

Миналата година  Браян Джонсън  влезе в заглавията, когато обяви, че ще започне серия от лечения на Project Blueprint, целящи да обърнат биологичната му възраст и да му помогнат да постигне тялото на 18-годишен.

Процесът включва строга веганска диета от 2250 калории, ежедневни упражнения, преброяване на нощните му ерекции и преминаване на различни медицински процедури, като редовни кръвни изследвания.

На негативните реакции към първата в света многогенерационна плазмена обмяна, както технологичният предприемач нарече тази процедура, той отговори:

„Ние създаваме ограничаващи условия и определяме някои неща като нормални, а други неща като луди.“

Миналия юли обаче този 46-годишен предприемач обяви, че ще спре терапията, тъй като не е имал никакви ползи от нея.

„Обменът на млада плазма може да бъде от полза за биологично по-старо население или при определени условия“, пише Брайън на платформата X, добавяйки:

Няма полза в моя случай.

Въпреки това технологичният магнат продължава да практикува други лечения, за да има тийнейджърско тяло. Както той обяви пред X миналата седмица, той смята, че проектът му дава положителни резултати.

Браян сподели поредица от три снимки от 2018, 2023 и 2024 г., които показват как външният му вид се е променил след стартирането на Project Blueprint.

„Дори моят Face ID е объркан“, написа биохакерът под снимката и добави:

„Преобразувам се…“

Браян Джонсън

Докато изображението от 2018 г. има по-пълно лице и къса червеникава коса, Браян от 2024 г. изглежда има по-изразена линия на челюстта. А косата му сега е тъмна и по-дълга.

В следващата публикация изпълнителният директор помоли потребителите на X да отговорят на анкета, за да посочат през коя година е достигнал своя връх според тях.

За негова изненада печелившата опция беше 2018 г., която получи 51 процента от гласовете в сравнение с 39 процента от хората, които казаха, че сега изглежда най-добре.

Има голям шанс 46-годишният предприемач да не е бил толкова развеселен от резултатите, като се има предвид, че той харчи около 2 милиона долара годишно за финансиране на грижите си.

Това не е първият път, когато Брайън информира последователите си за своя експеримент. През ноември X написа в социалната мрежа:

„Наистина отслабнах през първата година на Blueprint и загубих много обем от лицето си. Започнахме проекта Baby Face преди 10 месеца. Как сме?“

биохакер

Публикацията беше придружена с негово селфи в огледалото.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Опита се да се подмлади с кръвта на 18-годишния си син: Твърди, че харчи 2 милиона долара за грижата за себе си!"

Какво мислите?