Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Осман Октай: Борисов, Доган и Пеевски ще блокират държавата! Заплашен е етническият мир!
Осман Октай: Борисов Доган и Пеевски ще блокират държавата! Заплашен е етническият мир!

Осман Октай: Борисов, Доган и Пеевски ще блокират държавата! Заплашен е етническият мир!

Осман Октай с тревожни разкрития за плановете на Делян Пеевски, Бойко Борисов и мафията около Доган!

Бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай, който в момента е политически анализатор, би тревога относно плановете на мафията у нас. Делян Пеевски, Ахмед Доган и Бойко Борисов са трите имена, които той счита за реална заплаха за страната, канещи се буквално да блокират държавата.

Делян Пеевски, Доган и Борисов са заплаха за сигурността, алармира Осман Октай

„Сами помислете – Делян Пеевски води в цели две листи за изборите. Тази явна провокация е на път да блокира страната заради казуса Магнитски и санкциите. Огромна е заплахата да бъдат блокирани банковите сметки на Народното събрание, както и тези на ЦИК.

Знаем, че ЦИК би трябвало да внесе финанси на ДПС като доказан участник в изборите. И точно заради това и санкциите към Пеевски, сметките могат да бъдат запорирани“, предупреждава съвсем сериозно Осман Октай.

Според него, Делян Пеевски е силен играч в случая, тъй като разполага с множество силни и опасни козове срещу Доган и Борисов. Точно те са му осигурили безпроблемното участие в двете листи.

От друга страна, мафията около Доган и Бойко Борисов се е раздвижила и прави всичко възможно да ликвидира президента Румен Радев и хората от служебния кабинет. За да си върнат контрола върху държавата и разграбването да продължи с пълна сила.

„Престъпните групировки са тези, които сега вадят камионите с протестиращи срещу Румен Радев и служебното правителство. Да сте видели лицата на собствениците на протестиращите фирми?! Не! Няма и да ги видите.

Защото това са контролирани, платени, нарочни протести. Единствената цел е да се дестабилизира и срине държавата, за да може мафията отново да сложи ръката си отгоре“, категоричен е Октай.

По думите му обаче, най-сериозният проблем и чудовищна заплаха, е за етническия мир и запазването му. Защото „моделът Доган“ и мафията заплашват именно мира в страната ако някой се осмели да посегне върху обръчите и престъпленията им, пише novini.bg.

Твоят коментар

Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ko4.bg във Facebook