Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » От мрежата: Много е „гадно“, хора няма и водата е много „мръсна“, стойте си в Гърция
От мрежата: Много е "гадно" хора няма и водата е много "мръсна" стойте си в Гърция

От мрежата: Много е „гадно“, хора няма и водата е много „мръсна“, стойте си в Гърция

Саркастичен пост със снимка от морето разпали мрежата, видя Plovdiv24.bg.

„Много е „гадно“, хора няма и водата е много „мръсна“, стойте си в Гърция“, гласи написаното, а на снимката от плажа в Несебър се вижда току-що изпържена цаца и студено кенче бира.

Коментарите на хората са още по-забавни:

Не Ви ли е срам бе.. нямате ли малко жалост към тези, които са на работа, ужас.

Дали е гадно, или не, зависи от това колко е претенциозен човек. На свинята ѝ е хубаво в кочината и не би оценила палата, по-скоро би превърнала и него в кочина за кратко време. В това превръщаме уникалната брегова ивица и природните дадености на България.

Идваме! От нашето по-убаво нема!

Който е влюбен в Гърция – няма да се трогне от подобни постове. Нищо, че дори в Северна Гърция е два пъти по-скъпо и над 3 пъти по-скъпо към гъзарските острови – Корфу и Миконос. Единственото, с което са дарени вповече е, че температурите са доста по-високи дори днес и респективно и морската вода е с над 2 градуса по-топла там.

Иначе за Ганьо е „безплатен“ чадърът в Гърция – нищо, че това безплатно е 5.50 евро за задължителния фреш или бира от плажният бар – за да стане безплатен! Нищо че в северна Гърция дизелът е 3.25 лв. литърът – а към Корфу и Крит 3.50 лв…..тук в същата гръцка верига бензиностанции същият е 2.41 лв. – ама там е хубав!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?