Home » КЛЮКАРНИК » От понеделник ще разберете колко ще ви падне рейтинга!
От понеделник ще разберете колко ще ви падне рейтинга!

От понеделник ще разберете колко ще ви падне рейтинга!

„От понеделник ще разберете колко ще ви падне рейтинга“.

Това каза Пеньо Гатевски – Гатьо след катао отпадна от риалитито „Игри на волята 5“.

Образът на Гаьто претърпя страшна метаморфоза: от един от най-наглите и антипатични участници от племето Гладиатори, до готин пич, който разсмива всички и ръси бисер след бисер. И въпреки, че Гатьо ненавиждаше племето Амазонки, в което бе принуден да играе, той трябва да е благодарен именно на тях. Защото този преломен момент за него – преминаването в племето на Амазонките – всъщност го направи готинят добряк, който всички искаха да гледат.

Игрите на волята не са само на екрана, игрите на волята е истинския живот – не спира да ръси бисери Гатьо в подкаста „След Игрите“.

Ботев Пловдив

Аз съм фен на Ботев Пловдив. Не съм хулиган. Не съм от ултрасите. Искам да го уточня.

Кражбата на Гатьо от Амазонките:

Такова унижение на никого не го пожелавам. Направо не ми се играеше, идеше ми да си тръгна.

След игрите

Най-близък съм с Даниел, Крум и Калоян. Радо и Рълев – млади са, готини са, пожелавам им успех.

С Мария Оряшкова се запознахме на кастингите и мното добро впечатление ми направи тогава, но после се разочаровах. Много ми паднаха в очите.

Мудева много я уважавам, тя постоянно ми звъни, на вън се чуваме и с нея и с мъжа й Румен. Момчил е много готин, наивно момче е обаче.

Близките

В Игрите няма такива работи, телефони. Там не знаеш какво става с близките ти. Има една жена, която отговаря и има право в седмицата да ти каже нещо, ама тя идваше и в месеца един път. И като ти каже : Абе забравих да ти кажа нещо, което се случи преди две седмици….На едно от децата ми му предстоеше операция на трета сливица и това много ме измъчваше, че нямам информация дали се е провела, всичко наред ли е. И в един момент дойде тази жена и вика: Абе преди две седмици правиха операция на детето ти.

Мъжко ли е да се плаче?

Няма нищо срамно в това да плачеш, всеки плаче, това е въпрос на психика. Не плачат тези, които нямат за кой да плачат.

Първото, което си помислил след като отпадна:

Паля колата и газ към Пловдив, оставям всичко зад гърба си

Мисия Ирак

Там станах на 21 години, бях момче, което тепърва започва да се развива. Там се научих на много неща, научих се да мисля много реално на нещата и ме научи, че животът е много ценен. И трябва да го пазиш. Не всичко е мускули, силен те прави това, че когато един човек е паднал, да си подадеш ръката да му помогнеш.

Спасителна Жилетка

Не ме е срам, аз и във визитката си го казах това, че влизам с жилетка, не съм добър плувец.

Коментарите

Много лоши коментари в началото получавах, получавал съм смъртни заплахи на лично съобщение, пращали са ми снимки с прорезни рани как са щели да ме накълцат. Аз тогава в инстаграм имах много снимки на децата и съпругата ми. Тогава ги изтрих заради такива мърльовци. Аз съм им казал на тия пичове: ако искате заповядайте, знаете какви са последствията, знаете къде де ме намерите. Това са някакви ненормални хора. Много лично ги приемам тези неща.

Фейк профил

Имам много фейк профили на мое име, които ми ги препращат, аз им казвам на моите последователи да ги блокират. Имаше един, който беше събрал 14 000 човека и после изчезна. Аз нямам толкова в Тик Ток.

Рейтинг

От понеделник ще разберете колко ще ви падне рейтинга. Хората, които са от Пловдив 90 процента ще спрат да го гледат. И разбрах, че имам много фенове в Разград, и там ще спрат и въобще в цяла България ще спрат.

Любим предмет в училище

Рисуване. Много обичам да рисувам

Какво ще кажеш на учениците, които са обект на подигравки в училище?

Щом ви се подиграват, значи ви знаят. Те ви завиждат и искат да са като вас. Следвайте си мечтите и продължавайте да си гоните целите и бъдете себе си. И ще видите как, тези както ви се подиграват, после ще искат да са ви приятели. Само че ги отстранете, не ви трябват. И ако може, малко отмалко спортувайте, за тонус.

Метоморфозата от Гладиатор към Амазонка

Какъвто съм бил при Гладиаторите, такъм съм бил и при Амазонките. Но те ни представиха като диваци, селяни. Не ме мознавате, хора. Като ме опознаете, тогава говорете. Рязката промяна е защото сега като отидох при жените, аз пак си говоря моите неща, обаче хората около мен се дънят. При Гладиаторите имаше контрол.

Аз съм си същия, ама взеха да ме опознават. Гатьо не се е променял. Ако не ме бяха взели Амазонките, щях да съм на финала.

Семейство

С жена ми се запознах 2004 година. Един месец преди да замина за Ирак. Всеки ден се чувахме, дадох 2500 долара за карти. Да, истинската любов съществува.

Игри на волята ни повлия. Имаше много хейтове по мен в началото и това повлия и на семейството ми. Уча децата си да са стойностни хора. Постоянно ме питат какво съм правил там в Игрите, защото им е много интересно. За всяко едно тяхно решение в живота им бих ги подкрепил.

Страховете на Гатьо

Страх ме е нещо да не се случи на някой близък. Другите страхове се преодоляват.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?