Горещи новини

От старта на първия сезон до сега 20 бебета проплакаха в „Столичани в повече“

От старта на първия сезон до сега 20 бебета проплакаха в „Столичани в повече“

20 деца са се родили в екипа на култовия сериал „Столичани в повече“ от старта на първия сезон досега, издаде Любо Нейков, научи HotArena.

Руслан Мъйнов и приятелката му вече работят за бебе. „Това с децата е Божа работа. Децата по-скоро трябва да ги чакаме, не да ги планираме и това правим. Убеден съм, че това е нещо, което няма да ме подмине за щастие“, сподели пред „Шоу Блиц“ артистът.

Докато се подготвя за най-великото събитие в живота на един човек, Мъйнов не спира да снима и да пее. След снимките на 13-ия сезон на Столичаните, Руслан се е заел със записите на народни песни, останали му в наследство от неговата баба.

„Аз съм бесарабски българин, който е роден и израснал в българско семейство и няма как да е по друг начин. Сега работя по едни народни песни на баба ми, която ги пееше, слушах ги като малък. Тя ги пееше по родова връзка от нейните баба и прабаба. Песни, които са донесени от България, предавани от поколение на поколение. Записвал съм я с диктофон преди време и сега възстановявам и оправям една песен, почти е готова вече. Искам хората да видят и да разберат, че бесарабските българи не са по-различни от ямболските или старозагорските българи, например“, разказва певецът и артист, цитира „Телеграф“.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "От старта на първия сезон до сега 20 бебета проплакаха в „Столичани в повече“"

Какво мислите?