Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Оцеляла от самоубийство разказа как то се наказва в Ада
Оцелеляла от самоубийство разказа как то се наказва в Ада

Оцеляла от самоубийство разказа как то се наказва в Ада

През 2014 г. се случил неприятен инцидент с Катрина: тя била изнасилена. Жената така и не успяла да се справи с емоционалното страдание, затова решила да се самоубие, разбра Ко4.

Животът в един миг се превърнал в ад, така че жената не можеше да измисли нещо по-добро от това да отиде в покрайнините на града и да изпие там всички хапчета за болки в гърба, предписани от лекаря. Тя усещала тялото си по-студено с всяка изминала минута, дишането й се забавяло, а болката нараствало отвътре. Знаела, че скоро ще умре.

Героинята на историята се изплашила: тя започнала да се обръща към Исус. Душата избягала от тялото, тя се озовала в непрекъснат мрак, където някой прерязал нишката, свързваща я с физическото тяло. Жената осъзнала, че вече не може да се върне.

След достатъчно дълъг период от време на хоризонта се появило петънце светлина. Движело се хаотично и имало странна форма. Жената осъзнала, че се има работа с живо същество – с ангел. Катрин почувствала умиротворяване.

Всичко се променило много скоро: сякаш някой бил хвърлил одеяло от страх.

На жената изведнъж станало неудобно и студено. Тогава остри игли и игли за плетене били вкарани в тялото й и така на няколко пъти.

Светкавица също я ударила: болката от нея била хиляда пъти по-силна от тази, която изпитвала Катрина през живота си. Героинята на историята започнала да вика и моли да бъде върната към живота, но в отговор се чувал само демоничен смях.

Не се знае как, но жената успяла да се върне в тялото си. Няколко часа то било тежко като камък и не помръднало. Въпреки силната слабост, Катрина успяла да се качи зад волана на колата и да се прибере вкъщи.

Жената вярва, че Исус чул писъците й и й помогнал да се измъкне. Всеки, който призове името Господне, ще бъде спасен. Катрина е преосмислила напълно живота си. Тя осъзна, че не парите правят човека щастлив, а отношенията. Трябва да цените близките хора, а също така да вярвате в Бог. Катрина се срамува, че веднъж буквално е намразила Господа.

Сега жената чете Библията повече и раздава милостиня на нуждаещите се. Това преживяване при смърт е публикувано на уебсайта на NDERF.

Превод: БЛИЦ

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook