Home » КЛЮКАРНИК » Очаквайте в „Ергенът“: приятелки стават съпернички, Алек напуска имението след безумен скандал! Предстои неочаквано изгонване:
Kakvo shte se sluchi v Ergena

Очаквайте в „Ергенът“: приятелки стават съпернички, Алек напуска имението след безумен скандал! Предстои неочаквано изгонване:

За всички почитатели на романтичното риалити по бТВ „Ергенът“ – ето какви внезапни обрати и пикантни разкрития предстоят в предстоящите тази седмица епизоди:

Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите епизоди на предаването! Приятелки стават съпернички, Алек напуска коктейла обиден след грандиозния им конфликт в имението.

В сряда и четвъртък вечер (3 и 4 април) от 20:00 ч. зрителите ще станат свидетели на бурни емоции, болезнени откровения, разрушени приятелства и няколко смели хода, които ще предизвикат изненадващ обрат във взаимоотношенията между участничките.

В четвъртък вечер (4 април) зрителите на bTV ще се насладят на двойната среща на Алек с дамите, които с отговорите си в „Rhodes 2024. Top of the Top“ ще докажат, че имат абсолютно „синхронизиран“ нюх.

Бизнесменът ще отведе двете приятелки на спираща дъха офроуд разходка до най-високата точка в планината, а дали и двете ще получат роза от него, предстои да разберем. По време на вечерния коктейл ще станем свидетели на открит конфликт за вниманието на Алек, доказващ за пореден път максимата, че „за любовта правила не съществуват“.

Всичко това ще се случи пред погледа на самия Младенов, а каква ще бъде причината той да се оттегли обиден от компанията на дамите и да изненада всички с решението си с коя от тях да се раздели по време на „Церемонията на Розата“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?