Горещи новини

Очевидец от „Гласът на България“: Графа прегръща и гали Михаела Филева, а жена му нищо не знае!

Графа прегръща и гали Михаела Филева

Графа и Михаела Филева имат страстна афера, твърди зрител на „Гласът на България“!

Още когато преди 7 години Владимир Ампов – Графа направи от Михаела Филева звезда, светна червена лампичка, че изневерява на жена си. Това твърдение се тиражира от дълго време и продължава да бъде все така актуално.

В момента двамата са част от „Гласът на България“, където са в ролята на жури и ментор. Един от зрителите на предаването се свърза с Kliuki.bg, за да сподели скандални неща.

„Бяхме на снимките на „Гласът на България“ и сцените, където двамата се натискаха, са ги изрязали!!! Графа се държи студено с нея по телевизията умишлено, но зад кадър я прегръща и гали! Направо УЖАС…. И на всичкото отгоре показва жена си, за да замаже положението, а тя милата нищо не знае! Не искам да съм жълт посредник, но ФАКТИ!!!“ – споделя зрителят.

Припомняме, че звездата на Михаела Филева изгря именно благодарение на Графа, когато той я взе във фирмата си. Музикалният продуцент си я хареса от „Х Фактор“ преди вече почти 8 години.

Съпругата на Влади – Мария, получи романтичен жест от него по случай 10 години от сватбата им. Той й подари песен в ефир, но според зрителя това е само замазване на очите от негова страна, докато се гушка с Мишето.

Клюки.бг

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Очевидец от „Гласът на България“: Графа прегръща и гали Михаела Филева, а жена му нищо не знае!"

Какво мислите?