Home » ЗОДИИ » Павел Глоба обеща ГОЛЕМИ ПАРИ на ТРИ зодии през март:
Павел Глоба обеща ГОЛЕМИ ПАРИ на ТРИ зодии през март:

Павел Глоба обеща ГОЛЕМИ ПАРИ на ТРИ зодии през март:

Финансите са тема, която интересува всички ни, особено във времената на икономическа криза, на каквато сме свидетели в момента.

Ако с нетърпение очаквате свежи финансови постъпления, то четете по-долу, защото известният астролог Павел Глоба представи  прогнозата си за месец март за всеки знак на Зодиака, а в нея предвижда късмет в паричната сфера за няколко знака от зодиака.

По думите му, през първия пролетен месец Сатурн и Плутон ще оказват негативно влияние, тъй като през този период те сменят знака на Зодиака.

Бъдете готови да положите усилия, за да избегнете трудните ситуации, предупреждава експертът.

Трудностите се преодолими, благодарение на приятели и съмишленици.

Въпреки това, според прогнозите на специалиста, животът на трима представители на Зодиака  ще се развие по възможно най-добрия начин. Очакват ги невероятни и ярки събития и за тях месецът ще бъде изключително успешен.

Ето какво са подготвили звездите за всяка зодия през първия пролетен месец:

Овен 

Най-накрая ще видите резултатите от труда си. Авторитетът ви в очите на началството постепенно ще нараства, ще имате шанс да направите голям пробив в кариерата.

Ако имате семейство, опитвайте да прекарвате повече време с него. Ако сте необвързани, посещавайте по-често културни събития и излизайте от вкъщи.

Телец

През март ви очакват положителни промени. В отношенията с половинката всичко ще се нареди добре.

Ще има и големи финансови печалби. Ще имате шанс да смените сферата си на дейност. Не е изключено вашето хоби да се превърне в източник на доходи.

Близнаци

Не е нужно да се притеснявате, че нещо не ви се получава. Опитайте да обърнете повече внимание на себе си и здравето си.

Периодично трябва да сменяте средата. Вземете си малка почивка и се възползвайте максимално от нея.

Рак

Всичко ще се нарежда по най-добрия за вас начин. Ще можете да се справите с всички неприятности. Освен това ще разширите социалния си кръг и ще създадете нови приятелства.

Ако сте необвързани, имате шанс да започнете нова връзка. Ако вече имате семейство – ще сте в хармония и ще успеете да избегнете конфликтите. Не е изключено социалният ви статус ще се повиши.

Лъв

През март е малко вероятно кариерата ви да полети нагоре. Трябва да редувате работа с почивка. Вземете си кратък отпуск, за да попълните вътрешните си ресурси.

Очакват ви положителни промени в личния живот. Опитайте да се доверявате по-често на интуицията, когато общувате с близките си.

Дева

Възможна е смяна на работата, както и професионално развитие. Възможно е в личния живот да възникнат трудности, но те ще са временни. Научете се да изключвате емоциите.

Социалният ви кръг ще започне да се разширява, ще се появят нови полезни познанства.

Везни

Ще се насладите на много приятни моменти, които засягат всяка област от живота. Финансовото ви положение ще започне да се подобрява. Опитайте да не трупате задачите си и да довършите започнатите по-рано дела.

Скорпион

Началото на месеца може да бъде доста трудно. Възможни са скандали с любими хора, увеличава се и рискът от травми. Към средата на месеца обаче ситуацията ще се подобри.

Не очаквайте много от работата си. Опитайте да не се натоварвате с прекалено много отговорности.

Стрелец

Може да посветите този месец на връзката си. А ако все още сте необвързани, трябва да наблегнете на запознанствата. Първо обаче ще трябва да се уверите в искреността на избрания от вас човек.

Ако имате семейство, опитайте да общувате повече с него и да прекарвате свободното си време заедно. Ще се появи възможност да направите ремонт и да обновите интериора заедно.

Козирог

До средата на месеца не трябва да променяте нищо в живота си. Изключение правят командировките, те не трябва да се отлагат. Опитайте да отделите повече време на здравето си. В работата се очаква затишие.

Водолей

Ще търсите нови източници на доходи. Прекарвайте повече време със семейството и приятелите и си почивайте. Ако сте необвързани, трябва да посещавате по-често роднините си.

Риби

През март ще се появи възможност за самореализация. Ще получите изгодни предложения за работа. Погрижете се за здравето си и спортувайте. Не се опитвайте да правите няколко неща наведнъж, позволявайте си и малко почивка.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?